Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Уште не ме рецкаат!! Епа нема тема!!

Него не проверив....да не не победив?
Кажи „фала“ мори.... некултуро!
А субвенции коа ќе стигнат? Гласав :D

Aj да не ја затеруваме више офтопик, пишете тема, и воедно Коцка ќе тепа пошо има најбоља фотка... факАт!

Кажи „фала“ мори.... некултуро!
А субвенции коа ќе стигнат? Гласав :D

Aj да не ја затеруваме више офтопик, пишете тема, и воедно Коцка ќе тепа пошо има најбоља фотка... факАт!

Еј фала, ама сеа немој пак, ептен ќе се примети. А ти беше 6от глас?

Него @4NHK0, следната тема ќе е зајдисонце :P

Последно уредено:
иам неколку фотки во опција ама неам копјутер да ги потсредам бар малку. некој доброволец? :P не ми треба фотошоп експерти зашо ја неам ни фотошоп, не корегирам фотки до толку. онака малку контраст боја....и да ми елиминира две птици у аголот што ми сметаат хахахаха
за возврат нудам (ако победам) тема ;)

иам неколку фотки во опција ама неам копјутер да ги потсредам бар малку. некој доброволец? :P не ми треба фотошоп експерти зашо ја неам ни фотошоп, не корегирам фотки до толку. онака малку контраст боја....и да ми елиминира две птици у аголот што ми сметаат хахахаха
за возврат нудам (ако победам) тема ;)
пих, за тема ќе му ја средам на Анчо или Сунѓерот, а ти ако ме земеш да живееме кај тебе заедно ќе ти ги средам фотографиите

пих, за тема ќе му ја средам на Анчо или Сунѓерот, а ти ако ме земеш да живееме кај тебе заедно ќе ти ги средам фотографиите
хаха не беше ти у холандија? Зашо би ја мењал за италија?

хаха не беше ти у холандија? Зашо би ја мењал за италија?
не бе тука сум, најдалеку шо бев е лептокарија во 1977 година, цел ден седам на интернет гледам слики од италија и воздивнувам од желба.
Дај бе земи ме греота сум

URL=http://forum.kajgana.com/gallery/photos/7136/]
7965-1409737906-0501e651b549e38110f441040dbdf352.jpg
[/URL]
7136 by Anco on Кајгана форум
---------------------------------------------
ДОБРА ЗЕМЈА -ама некој ја изровари,потпали........

URL=http://forum.kajgana.com/gallery/photos/7136/]
7965-1409737906-0501e651b549e38110f441040dbdf352.jpg
[/URL]
7136 by Anco on Кајгана форум
---------------------------------------------
ДОБРА ЗЕМЈА -
ако ти е за пријавување фотографијата си ја утнал темата овде се општи дискусии за натпреварите ( и по тро флерт) така да не знам шо бара ова фотографија тука ако не е за натпревар

Утка,мора да клам очила и ја ставам кај треба.Благодарам.

Утка,мора да клам очила и ја ставам кај треба.Благодарам.
викни некое внуче покрај тебе и нека ти кажува кај кликаш и нека те наведува “погоре погоре.. сега малце десно уше малце... врати врати.. добар си КЛИКАЈ!“

чистам готвам, спростирам алишта, пазарам, мијам пајнци, сето тоа гол само престрилка на мене
Размислив и договорено! Проблемот е шо сум тука со документи дека сум верена со итаљанец, полиандрија не е баш прифатена

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom