Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Размислив и договорено! Проблемот е шо сум тука со документи дека сум верена со итаљанец, полиандрија не е баш прифатена
мене не ми пречи, башка на 3 месеци ќе ме земеш како гостин дур го шутнеш жабарот па после ќе се земиме

Ја се држам верена две години од шо не ми се мажи, ти сакаш да доеш и да ме заебеш за три месеци?
Некој друг да ми помогне за фотките? :P

За швалер само една птица од слика бришам, таа другата тој итаљијано нека ти ја трга
Офффф ако чекам на него :( вчера до 2 сабајле му објаснував дека кога ќе купи домејн не е негов засекогаш, доколку не продолжи да го плаќа

А шваљер и плус ќе ти дозволам и шваљерка? :)

Офффф ако чекам на него :( вчера до 2 сабајле му објаснував дека кога ќе купи домејн не е негов засекогаш, доколку не продолжи да го плаќа

А шваљер и плус ќе ти дозволам и шваљерка? :)
Ај прати фотката и одмиј се
(покасно ќе ја средам сега ќе излегвам)

Не се секирајте дечки...на артисти виза даваат лесно, секој добар фотограф може да излезе без проблем, треба да се има само јако портфолио....пребарајте на нет за Artist Visa...Во Берлин живеат над 100 000 артисти.

Не се секирајте дечки...на артисти виза даваат лесно, секој добар фотограф може да излезе без проблем, треба да се има само јако портфолио....пребарајте на нет за Artist Visa...Во Берлин живеат над 100 000 артисти.

Да ама ти треба апарат со мин 12 мп ако не, јок виза!

значи @Let 3 зашо бе толку си затворен? нит на профил може чоек да ти пише нит конверзација може со тебе да се започне...

значи @Let 3 зашо бе толку си затворен? нит на профил може чоек да ти пише нит конверзација може со тебе да се започне...
Треба да замижиш и мислиш интензивно на мене и силно силно силннооо најсилно да посакаш да комуницираш со мене и самиот профил ќе се отвори, така е подесен

Да те прашам дали може да ја сменам сликата што ја имам пријавено со друга слична? Само да напраам измени на постот
Може се додека не се затвори пријавувањето

Може се додека не се затвори пријавувањето
Ај ако сакаш смени ми го мислењето. Место таа слика стави ја оваа. Или избриши и па одпоново да стаам :)

Коцки
by Артиљеро on Кајгана форум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom