Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.280
Ова ќе биди ставена за гласањеАј ако сакаш смени ми го мислењето. Место таа слика стави ја оваа. Или избриши и па одпоново да стаам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ова ќе биди ставена за гласањеАј ако сакаш смени ми го мислењето. Место таа слика стави ја оваа. Или избриши и па одпоново да стаам
Ахој
ете таман јас прв пат во живото сакав да учествувам во некаков натпревар , и прц нема тема зададена за оваа недела , или пак да не сум јас некоја грешка ...
Ама колку што прочитав дека кога ќе се заврши со гласање т.е сабота , се отвара нова тема во недела , а тема негледам никадеако можи некој да ми објасни дали до мене е грешката или што и да е .. поздрав
Нема никаде отворено за ноќна фотографија каде можам јас да постирам слика ?ЕДНА НЕДЕЛА ТЕМА- поставување на СЛИКИ НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ГЛАСАЊЕ.
Оваа недела беше ГЛАСАЊЕТО.
СЕГА за оваа недела како што нагласи @Артиљеро темата е НОЌНА ФОТОГРАФИЈА
Нема никаде отворено за ноќна фотографија каде можам јас да постирам слика ?
ТИШИНА!! СИТЕ ЌЕ ВЕ ИЗБАНИРАМ !Па почекај дестрпи се некој од модераториве излеа не е присатен на форумот или @Let 3 e задолжен за тоа,,, ќе отвори. Ќе имаш цела недела да закачиш слика
![]()
Па не е фер!!! Веќе 20 ебани дена ми го поправаат демек компјутерот, у меѓувреме и мобилниот ми падна и сеа не постои...од време на време за кајгана функционира, чудно...него сакам и ја слика да ставааааммммм![]()
Ќе и се смееме ние од кујнатаКога го нејќеш Лет 3 за у кујна кој ти е крив.![]()
За конкуренција од мене слабо некако . али ќе се трудам , само не по многу оти трудночата мачна работа еА шо е со конкуренцијава бре? Од кај излегоа сите овие љубители на фотографијата?![]()
Ја го неќев??? Он уште не пуштена на него блок ми стај! Ја со фотки одоколу демек врти сучи...а он приватна порака исклучиво преку @blue ladybugКога го нејќеш Лет 3 за у кујна кој ти е крив.![]()