Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
@Let 3
Пошто моментално водам во темата минимализам, ако остане така до недела следната тема нека биде „Ноќна фотографија (Општо)„
Ова сеа го кажувам пошто сабајле тргам на одмор и нема да бидам активен до наредна недела.

Ахој :)
ете таман јас прв пат во живото сакав да учествувам во некаков натпревар , и прц нема тема зададена за оваа недела , или пак да не сум јас некоја грешка ...
Ама колку што прочитав дека кога ќе се заврши со гласање т.е сабота , се отвара нова тема во недела , а тема негледам никаде :) ако можи некој да ми објасни дали до мене е грешката или што и да е .. поздрав

Ахој :)
ете таман јас прв пат во живото сакав да учествувам во некаков натпревар , и прц нема тема зададена за оваа недела , или пак да не сум јас некоја грешка ...
Ама колку што прочитав дека кога ќе се заврши со гласање т.е сабота , се отвара нова тема во недела , а тема негледам никаде :) ако можи некој да ми објасни дали до мене е грешката или што и да е .. поздрав

ЕДНА НЕДЕЛА ТЕМА- поставување на СЛИКИ НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ГЛАСАЊЕ.
Оваа недела беше ГЛАСАЊЕТО.
СЕГА за оваа недела како што нагласи @Артиљеро темата е НОЌНА ФОТОГРАФИЈА

ЕДНА НЕДЕЛА ТЕМА- поставување на СЛИКИ НАРЕДНАТА НЕДЕЛА ГЛАСАЊЕ.
Оваа недела беше ГЛАСАЊЕТО.
СЕГА за оваа недела како што нагласи @Артиљеро темата е НОЌНА ФОТОГРАФИЈА
Нема никаде отворено за ноќна фотографија каде можам јас да постирам слика ?

Нема никаде отворено за ноќна фотографија каде можам јас да постирам слика ?

Па почекај де :) стрпи се некој од модераториве излеа не е присатен на форумот или @Let 3 e задолжен за тоа,,, ќе отвори. Ќе имаш цела недела да закачиш слика :)

Па почекај де :) стрпи се некој од модераториве излеа не е присатен на форумот или @Let 3 e задолжен за тоа,,, ќе отвори. Ќе имаш цела недела да закачиш слика :)
ТИШИНА!! СИТЕ ЌЕ ВЕ ИЗБАНИРАМ !
не смее чоек ни да подизлези малце одма паника и расуло на форумот
сега ќе видам шо се случи ќе пребројам гласови ќе разгледам жалби и во најскоро време ќе дадам званично соопштеније, до тогаш одете на подфорум религија и зафркавајте ги верниците

Па не е фер!!! Веќе 20 ебани дена ми го поправаат демек компјутерот, у меѓувреме и мобилниот ми падна и сеа не постои...од време на време за кајгана функционира, чудно...него сакам и ја слика да ставааааммммм :(

Епа, јас откако се појавив на форумот, го освежив малце хохо :)
Не е нормално толку време без компјутер да седиш...на еден сте дома?

Тој на шефот....како да кажам, не се поднесуваме. А го допрам се блокира, па забрането ми е да си играм со него :(

Па не е фер!!! Веќе 20 ебани дена ми го поправаат демек компјутерот, у меѓувреме и мобилниот ми падна и сеа не постои...од време на време за кајгана функционира, чудно...него сакам и ја слика да ставааааммммм :(

Кога го нејќеш Лет 3 за у кујна кој ти е крив. :P

А шо е со конкуренцијава бре? Од кај излегоа сите овие љубители на фотографијата? :P
За конкуренција од мене слабо некако . али ќе се трудам , само не по многу оти трудночата мачна работа е :)

Кога го нејќеш Лет 3 за у кујна кој ти е крив. :P
Ја го неќев??? Он уште не пуштена на него блок ми стај! Ја со фотки одоколу демек врти сучи...а он приватна порака исклучиво преку @blue ladybug :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom