Кајгана фото-натпревари [општи дискусии]

• Креатор на темата Креатор на темата .Sky.
  • Време на започнување Време на започнување
Ја го неќев??? Он уште не пуштена на него блок ми стај! Ја со фотки одоколу демек врти сучи...а он приватна порака исклучиво преку @blue ladybug :(
лејдибуг не постои повеќе во мојот живот.
сега сме само јас и ти.
и лангелина.

и уше некоја али не ги знаеш...

Ја го неќев??? Он уште не пуштена на него блок ми стај! Ја со фотки одоколу демек врти сучи...а он приватна порака исклучиво преку @blue ladybug :(

Коцке, вистинската љубов нема граници. Немаш оправдање. :P
Зошто ти се приватни пораки? Општо се познати квалиттите на Лет 3, шо ќе се криете :)

лејдибуг не постои повеќе во мојот живот.
сега сме само јас и ти.
и лангелина.

и уше некоја али не ги знаеш...
Нишо ме прајме, јас не делам!

Е мори се фалиш Италија, европа.. а остана менталитето ко да си уште во Брждани.
Некои работи едноставно не се менуваат така лесно...ама прифаќам полиандрија ;)

е ај ќе соберам уше некој па да дојдеме
Сакав да кажам иам шеф, добредојден си и ти....ам даа не претеруваме сеа
@LazarG чекај бе па кај се буташ ти :P

Или кога веќе групно ќе се собираме, да ти дојдеме во македонски стил...па да ти заседнеме, без осет за време...едно месец дена, ама се на твој трошок...има да пропискаш од нас хахаха :)

Или кога веќе групно ќе се собираме, да ти дојдеме во македонски стил...па да ти заседнеме, без осет за време...едно месец дена, ама се на твој трошок...има да пропискаш од нас хахаха :)
Види, веќе (скоро) избркав една другарка...бујрум, пројди :P

ако ти е за пријавување фотографијата си ја утнал темата овде се општи дискусии за натпреварите ( и по тро флерт)
Темата ја сведовде само на тро флерт односно апла флерт. :)
Имате уште еден ден клавајте слики таму, не се забавајте. После конкуренцијата ви е крива. :)
Модераторот е крив треба администраторот да му ги избрише мислењата. :coffee:

Темата ја сведовде само на тро флерт односно апла флерт. :)
Имате уште еден ден клавајте слики таму, не се забавајте. После конкуренцијата ви е крива. :)
Модераторот е крив треба администраторот да му ги избрише мислењата. :coffee:
eве уше еден шо не мој да си фати женска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom