Кајгана добива печатено издание

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
sega idam da zemam,ako nema ke se samoubijam:(:(:(:(

Епа у куманово нема. ја беше сас мотор по неколко трафике сви викав: не, не нема.. и све такој... дај некој нека прати прати по пошту ке му дам паре...

aj ja ke ti pratam... nemaa sitno da mi vratat pa za 10 denari 5 zemav
:)

АПРИЛИЛИЛИ!
qqb011.gif

мои фаворити:

Значи во discount Tinex треба да има...
супер. :)

Епа у куманово нема. ја беше сас мотор по неколко трафике сви викав: не, не нема.. и све такој... дај некој нека прати прати по пошту ке му дам паре...

Леле супер еј! Дневен весник,кајгана,еден денар...Што повеќе ни треба. Нема да има експерти да ни мелат:)
Од мене целосна поддршка,пффф секој ден ќе си го купувам.
Ајде да дојде утре.

Супер,
а Охрид ќе има го има уште вечера??? :pipi:
Еј, супер!!! Многу ме израдувавте сега! :vozbud: Ајде, да дочекаме утре еден квалитетен весник, а понатаму и милионски тиражи! :)

sega idam da zemam,ako nema ke se samoubijam:(:(:(:(
Преска се симнав ај викам да го купам и јас кај мене во трафиката иначе живеам близу средното школо Цветан Димов и ја прашувам таа што работи викам извинете имате Кајгана весник она вика ШТОООО викам Кајгана весник.Вика дечко прв пат слушам за тоа од тебе.Прашањето ми е дали сите трафики ке го имаат весникот на продажба?

ej a ima li sansa da go ima taj vesnik u kocani ili samo za skopjani ke bide ?

Без лутење дечки, таков беше денот, а вие сте шампиони :pos2::gush:

Лажевте? ОМГ?! Педериии :(

Абе ај стварно направете весник... дај овој не е убаво, ја пројде 12 километра... :) направете супер ке е...

Ме интересира реакцијата на овие што стварно побарале весник Кајгана :pos2:

Ја потражи по неколко трафике... најискрено.. :) лом беше

А јас уште ви правам реклама фатив муабет со таа продавачката и викам Кајгана весник.Вика дечко што е тоа.Јас и кажувам интернет страница многу позната плус има форум а бе што да ви кажам и на крај ми вика ај дечко ке прашам дојди од утре ми вика.Леле катастрофа.Утре пак ке и идам ке ја реметам да видам што ке каже дали донеле :pos: Добро не заебавте алал да ви е.

Eпа, како што приметив, тргната е и статијата на порталот, или грешам?! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom