Кајгана добива печатено издание

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И јас сабајле отидов да земам. Абе турканици имаше, се гужваа луѓето за да купат Кајгана весник. Едвај дојдов на ред и јас.
Супер е дечки, се согласувам со Мац)).:)

е ајде де, дај сликајте неколко стране, некој доказ дајте....?

Како на никој не му текнува да го слика и да ја закачи сликата?

чекај уште се работи во фотошоп ...

ќе го стават кај и да е ...

Не ми треба доказ, еве изданието во рака ми е. Тука на штулов изгледа се претплатиле.

Ај погледнете кој датум е.
Да ве ребравме ќе ви кажевме вчера во 00.00,кога дојде втори април.

Јас го сликав,ама бидејќи Миланез штрајкува дека со фотошоп ги правиме,не ви ја ставам сега за уште малце да се копкате дека не е вистина.

Тие што беа сабајле на киоск,си го купија.
И не им ставајте слики на неверниците,нека си живеат во свој имагинарен свет.

Ај чек киду да виду дали се продава туја куде нас...

ооооооооооооооо дечки го зедов.... закон е весников... :vozbud::vozbud::vozbud:
она што мене најмногу ми се допаѓа е средината... :je::je::je:
кој вест бе... ова е многу подобро :zver:
абе а го реши некој судокуно ???
јас пробав ама не ми одеше...:uvo:
ај јас ојдов да го читам:salut:

За судокуто решението ти е на 43 страна,ако веќе толку се мачиш.

А за средината,кхм,7 дена дебатиравме која слика да оди,помеѓу 300 фотографии.
Ако ти се допадна денешнава,чекај да ја видиш таа утре што следува (мојот фаворит)

Абе Јоване ај прати ми слику по Привате Мессаге :) да виду... овдека нема, лжови...

Абе Јоване ај прати ми слику по Привате Мессаге :) да виду... овдека нема, лжови...
Абе немам скенер бе...:jaj:
бтв... mac фала за судокуто:smir:
и едвај чекам утре да видам сликата :vozbud:

Не е интересно решенијата за судокуто да се објавуваат во истиот број, би требало во утрешниот број да го има решението од денешниот, мала замерка :smir:

Аман бе, тек прв бреј е! Одма со замерки да се почнувало, тееееееее!

Може некој не може да чека до утре за решението, ти не гледај ако не сакаш!:))))

Преска се симнав ај викам да го купам и јас кај мене во трафиката иначе живеам близу средното школо Цветан Димов и ја прашувам таа што работи викам извинете имате Кајгана весник она вика ШТОООО викам Кајгана весник.Вика дечко прв пат слушам за тоа од тебе.Прашањето ми е дали сите трафики ке го имаат весникот на продажба?

Преска се симнав ај викам да го купам и јас кај мене во трафиката иначе живеам близу средното школо Цветан Димов и ја прашувам таа што работи викам извинете имате Кајгана весник она вика ШТОООО викам Кајгана весник.Вика дечко прв пат слушам за тоа од тебе.Прашањето ми е дали сите трафики ке го имаат весникот на продажба?
јас го зедов од тинекс во охрид... незнам... воопшто и не проверив по трафики дали го има...:toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom