Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Добро бе кај отиде светов, иначе дечково не е член на кајгана?

Ја имам видено сликата, у некоја од темиве, ја имаше стаено сликава и викаше ова сум ја со бившата таке нешто :vozbud:

БТВ сонцето е тапа

Добро бе кај отиде светов, иначе дечково не е член на кајгана?

Ја имам видено сликата, у некоја од темиве, ја имаше стаено сликава и викаше ова сум ја со бившата таке нешто :vozbud:

БТВ сонцето е тапа

Хаха.

Овој бе со цел памет тоа го направил,рикал за една обична девојка како магаре на мост.....:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:

ХАхахаха групата на фејсбук за три дена скокна од 2000 на 9000 члена, :vozbud:
Сега “Сонцето“ комотно може да се кандидира на следните избори има доста подржувачи :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

“Сонцето“ наместо да си ќути уште се рекламира со глупоста што ја направи. :pos2::pos2::pos2:

Ај што го објавила на Нет разговорот океј, али што и требало па и да се смири, сега “Сонцето“ крка поголем ремет од барачо на “Сонцето“

пази коментарот на сонцето
Nina wrote at 9:32pm yesterday
LELE PRESTANETE SITE ZNACI!!!!
tocno e deka gravo ima mal kur itu kur dali mozam da go kazam, posle to me naslaka vo peron, ama pak se smirivme, ako me sroza v koren. pateticen e gravo, placese ko pizda po telefon i go naebav jas ama pak sme zaedno i site neka puknat.
а и овој коментар е добар
Michael wrote at 12:13am
LoooL....
Koj znae kolku cotek ima jadeno Nina......samo za da ja otvori grupava!!!
xDxDxDxDxD

Сонцето нека си трае додека може, сеа ќе дојде некој теленовела продуцент да и опне копирајт за употребените изрази.

4258_1154548938337_1066095627_469946_1259742_n.jpg

to be contiunued

oqlkr6.gif

n1346783900_30401974_1568778.jpg

Другарче од Битола ми кажа дека дечкото не излегол од дома 2 недели,,,,ако е ова вистина,,,тешко него...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom