Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
абе овој како не му е срам да излезе од дома :pos2:

:)
Кој од кој се !
Овој и мавнал шамар и сеа и плаче со кој памет? Сонциња барал. А оваа па уште горда му праи муабет и на интернет го дала , спушти му таму телефен и нека мисли цела вечер што направил. Е ова е сељак, а не оние од село што доаѓаат.
Вакви луѓе треба сами да живееат , изолирани од општеството . :)

абе овој како не му е срам да излезе од дома :pos2:

Не му било пред да подлегне на сеирџииве !!! :devil3::devil3::devil3::devil3::devil3:

За 1-2месеца кај Тони у емисија ке биде го боли к**от.. :pos2:

"...Притисокот ми се накрева сеа неможам..." :pos2::pos2:

Хаха, све видиш сунце не видиш!
Еј резервирајте маица за мене и ПП кога ќе виде готова :pos:

2rz3zaq.jpg

Сонцето се вратило, му се исплатило на тапчово, липањето :pos:

Сонцето во последниот коментар од скринот “Ubaj si sme ne boli.... za drugite“ :pos2::pos2:

Гревој,џабе се изрезили Сонцето, ем ја нашлакал, па го пуштила на интернет па и му се смирила, тешко на Сонцето. :tv:

клипов ми е стварно безвезе, жива патетика
типов е тешка ретарда шо најверојатно ја изгубил невиноста со глупачава па неможе да ја заборави
а типкава е едно ниво на интелегенција повисоко па е тешка глупача шо неможе да си ги скрати маките и да го стисне тоа црвеното копче на телефонот, и сега коа разбрав дека се смириле (особено после објавувањето на мрежа) незнам шо да искоментирам да не треснам зелена, стварно поглупо здравје, ако веќ го споредувате со немој не ме радуј неможе ни за прст да му се фати

пс не беше ич смешно, се изнамачив додека го дослушав

ете ги па сеа се смириле...нишо ај сите по дома сеа...

Tipot ne e papucar. Tipot e samo tepac. E*ate mazot so tepa zeni. Ova e tipicen primer na zlostavuvac. Taka funkcioniraat, prvo kjotek, pa molenje, placenje, kubenje kosi.. dodeka ne im se vrati (vo slucajov, Sonceto) i se ok, do naredniot samar, pa pak, placenje, molenje kubenje kosi... moze ova i do nedogled.

Одвратно створење. Ете таквите машки шо тепаат женски се најголеми пичкари. Ебате глупиот се тури од плачење бљак. Колку ми е одвратно да слушам машко кај што плаче ауу! Како ми иде да му ја закачам една уфф!

Е ако се смириле јака и душа :tapp: се прави принципиелна ова-она...2 недели и да ја запукаш девојка ти стварно треба да ти фали даска...ама големи се они си знаат :toe:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom