Кај ми е сонцето :(

• Креатор на темата Креатор на темата KIFFLA
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
gravot.jpg

:pos2:

Ова е најголемата глупост што сум ја чул во мојот живот нека се засрами дечкото на телефонот не знам сега како ќе се појави во град а да не му се смеат сите у фаца...

Порака од Нина и Гравот за „Кај ми е Сонцето?“

sonceto.jpg

NINA & GRAVO
DALI SEUSTE KE BEVME ZAEDNO AKO SETO OVA BESE VISTINA?????????????????
NA KAKVI LESNI FOLOVI PAGJAAT BITOLCANI ....A NIE KAKO VISTINSKI AKTERI PRIVLEKOVME NAJMNOGU VNIMANIE....IMAME NAJMNOGU FANOVI NA 'KAJ MI E SONCETO???'
DOBRO E STO PREKU OVA SE ISPOLNA CELTA I MNOGUTE OD VAS DA SI GO POKAZAT VISTINSKOTO LICE!!!!
RETKI BEA TIE STO PRIMETIJA DEKA OVA E PRAVA DRAMA......DOBRO RASPOLOZENIE I UZIVAJTE...VE SAKAME ******NINA & GRAVO"

И ние вас ве сакаме! Просто цела Македонија ве обожава.

Простотилок!
Тепајте се, снимајте се, плачете, па да си пука сеир цела Македонија.

sonceto.jpg

NINA & GRAVO
NA KAKVI LESNI FOLOVI PAGJAAT BITOLCANI ....A NIE KAKO VISTINSKI AKTERI PRIVLEKOVME NAJMNOGU VNIMANIE....IMAME NAJMNOGU FANOVI NA 'KAJ MI E SONCETO???'
DOBRO E STO PREKU OVA SE ISPOLNA CELTA I MNOGUTE OD VAS DA SI GO POKAZAT VISTINSKOTO LICE!!!!
RETKI BEA TIE STO PRIMETIJA DEKA OVA E PRAVA DRAMA......DOBRO RASPOLOZENIE I UZIVAJTE...VE SAKAME ******NINA & GRAVO"

Простотилок!

он топик: ahahahahahhahahahah хахахахахахахахаахаха
хахахахахах

офф... а бе овој шминкан е?

Абе греееееота се остајте ги аман. Не ли ви е жал? :(

Тоа е, мора некако да се вадат од срамот :)

Беден и патетичен начин да се обели образ.

Сами си се криви за се. Прво со цел памет типот праќал ружа, што ли да е на бившата која е певаљка во најтапата кафана во градот. Оваа станала љубоморна и овај и ја учукал една. Потоа таа го снимала, го даде клипот на другарка...оваа ни две ни три на интернет.

Talk about idiots!

Македонија земја на Сонцето!

Да бе.
И сите си живееја среќно до крајот на животот.

хахаха нема што да кажат па сега наместено било ц ц ц

Ги споив темите и така исти муабети ќе се вртат. Нека седи оваа, нешто како генерална дискусија :icon_lol:.

Уште ли се напињате со ова бе хаха

sonceto.jpg

NINA & GRAVO

Простотилок!
ЧЕк Чек сега ова намерно излегува дека е :pos: ОФ мори мајко што неправдина ме снајдеееее:pos::pos::pos:

Ако е така очекувам да побараат авторски права на се компонирано , создадено и направено за кај ми е сонцето :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom