Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JuveFan напиша:Јако е местото се имам неколку пати журкано таму. Колонија се вика и никој белец не сака да оди таму. Јас кога бев всушност 3ца белци беФме :je: :je: :je:
JuveFan напиша:Јако е местото се имам неколку пати журкано таму. Колонија се вика и никој белец не сака да оди таму. Јас кога бев всушност 3ца белци беФме :je: :je: :je:
Sandra напиша:AhAiahaiAahiAh (= zatoa ne em pushtaaa tamu ! ! !! More ke vlezam ednash pa sho saka neka e .. ali ke se izpraznam site pari i se domamobilen doma.. (= vlagam onli dencing i izleguvam izzhurkana .. 100 % !
![]()
JuveFan напиша:Не бе не треба да си оставиш све дома, јас ќе те зимам со мене и ќе бидеш сигурна нема никој да те гибне ни со прст ТИ ВЕТУВАМ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sandra напиша:AhAIaHiAaHiAh (= znachi vlagame u klubot ko ke dojdam"klubot" ..
a ima li pijachka tamu natre ili da se opijanam pred da pojdam ? ahAiAHAiaaaIh
![]()
JuveFan напиша:Don't worry во Битола се е можно. За пијанење за такви работи нема никаков проблем да имаш дојди па ќе ја наредиме работата дали сакаш да се пијаниме пред тоа или послем тоа![]()
gimka напиша:погоре во форумов прочитав за отворање на дискотека во битола.
имаше, беше и зодијак, го отворија и свинг уште еднаш, ама џабе, немаше никаква игра, мртвило, па не опстанаја. додуша и немаа вложено како што треба, далеку од добри дискотеки. факт е дека менталитетот не ни е за во дискотека.
.
Kaj Begoto , Fx ili tri fx kako se vika , super latino muzice , ubaf svet i mnogu zabavno da i guzva ama top mestence e ...АуРоРа напиша:Епа не си во право.Имаме менталитет за во диско,само трагедијата е што никој досеа не се нашол да отвори и немало добри Диџеи.Нека отворат диско и нека стаат добар DJ па ќе видиш како Битолчани знаат на напраат атмосфера и како сите имаме менталитет...Ама некако услови се нема...
Патем кај искачате Битолчани навечер сега летото?
Лани летото, на журката на Сандра Колинс баш беше супер. На Горан Кан исто. Така да, менталитет има за журка, само нема кој да инвестира.:nesum:АуРоРа напиша:Епа не си во право.Имаме менталитет за во диско,само трагедијата е што никој досеа не се нашол да отвори и немало добри Диџеи.Нека отворат диско и нека стаат добар DJ па ќе видиш како Битолчани знаат на напраат атмосфера и како сите имаме менталитет...Ама некако услови се нема...
Патем кај искачате Битолчани навечер сега летото?