Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Јако е местото се имам неколку пати журкано таму. Колонија се вика и никој белец не сака да оди таму :):):):). Јас кога бев всушност 3ца белци беФме :je: :je: :je:

JuveFan напиша:
Јако е местото се имам неколку пати журкано таму. Колонија се вика и никој белец не сака да оди таму :):):):). Јас кога бев всушност 3ца белци беФме :je: :je: :je:

AhAiahaiAahiAh (= zatoa ne em pushtaaa tamu ! ! !! More ke vlezam ednash pa sho saka neka e .. ali ke se izpraznam site pari i se doma :D mobilen doma.. (= vlagam onli dencing i izleguvam izzhurkana .. 100 % ! :D

JuveFan напиша:

Тоа ти е битолски ЛапиЗдариус :) :) :)

Sandra напиша:
AhAiahaiAahiAh (= zatoa ne em pushtaaa tamu ! ! !! More ke vlezam ednash pa sho saka neka e .. ali ke se izpraznam site pari i se doma :D mobilen doma.. (= vlagam onli dencing i izleguvam izzhurkana .. 100 % ! :D

Не бе не треба да си оставиш све дома, јас ќе те зимам со мене и ќе бидеш сигурна нема никој да те гибне ни со прст ТИ ВЕТУВАМ :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

JuveFan напиша:
Не бе не треба да си оставиш све дома, јас ќе те зимам со мене и ќе бидеш сигурна нема никој да те гибне ни со прст ТИ ВЕТУВАМ :pos: :pos: :pos: :pos: :pos: :pos:

AhAIaHiAaHiAh (= znachi vlagame u klubot ko ke dojdam ;) "klubot" .. :) a ima li pijachka tamu natre ili da se opijanam pred da pojdam ? ahAiAHAiaaaIh :D

Sandra напиша:
AhAIaHiAaHiAh (= znachi vlagame u klubot ko ke dojdam ;) "klubot" .. :) a ima li pijachka tamu natre ili da se opijanam pred da pojdam ? ahAiAHAiaaaIh :D

Don't worry во Битола се е можно. За пијанење за такви работи нема никаков проблем да имаш дојди па ќе ја наредиме работата дали сакаш да се пијаниме пред тоа или послем тоа :):):):):):):):):):)

JuveFan напиша:
Don't worry во Битола се е можно. За пијанење за такви работи нема никаков проблем да имаш дојди па ќе ја наредиме работата дали сакаш да се пијаниме пред тоа или послем тоа :):):):):):):):):):)

AhaIahaiahaiaahaiH (= awe ja samo da vlezam i da se izdensam .. sigurno ne mi treba alkohol.. a za da iam hrabost da vlezam .. DA .. ke mi treba alkohol .. lol :D

U r welcome any time u like. И на наше кога сакаш ела само титни еднаш кај мене за да знам дека сигурно идиш :)

A decki imate pojdeno vo Lektira?
I kako vi se dopaga?

Јас немам,ама онака однадвор ми изгледа супер место...ме бендисва многу мебелот,столиците... Добро е. Можеби ќе седнам некој ден и таму.

Мене ич не ми се бендисва, едно време одев таму ама не знам некако луѓето се истите од Visage и си мислат дека сега се пораснати и кизни што се, а сепак истите се

абре луѓе дај свестете се. шема во битола навечер!
градот ни умира! без навреда, ама некој да ми зборува за ноќниот живот во битола, нема појдено подалеку од тополчани.
да се ѕирни само во струмица и муртино, таму пука играта, а да не прајме муабет за подалеку на север.
последниов викенд бев во расчекор, и саботата и неделата, демек со странците. абе ко не видов некој да денса, да се весели. сите дремат и чачкаат во мобилните. па да видиш кај што играат машко и женско заедно, нема шанси. та и дј-от не отепа со музиката. можеби му се гледа на некој интересно, на некој што сега почнал да оди во расчекор.
погоре во форумов прочитав за отворање на дискотека во битола.
имаше, беше и зодијак, го отворија и свинг уште еднаш, ама џабе, немаше никаква игра, мртвило, па не опстанаја. додуша и немаа вложено како што треба, далеку од добри дискотеки. факт е дека менталитетот не ни е за во дискотека.

заеби, в петок одам градиште на summer beach festival-от.
би требало да биди јако, исто како лани во љубаниште што беше.

gimka напиша:
погоре во форумов прочитав за отворање на дискотека во битола.
имаше, беше и зодијак, го отворија и свинг уште еднаш, ама џабе, немаше никаква игра, мртвило, па не опстанаја. додуша и немаа вложено како што треба, далеку од добри дискотеки. факт е дека менталитетот не ни е за во дискотека.

.

Епа не си во право.Имаме менталитет за во диско,само трагедијата е што никој досеа не се нашол да отвори и немало добри Диџеи.Нека отворат диско и нека стаат добар DJ па ќе видиш како Битолчани знаат на напраат атмосфера и како сите имаме менталитет...Ама некако услови се нема...

Патем кај искачате Битолчани навечер сега летото?

АуРоРа напиша:
Епа не си во право.Имаме менталитет за во диско,само трагедијата е што никој досеа не се нашол да отвори и немало добри Диџеи.Нека отворат диско и нека стаат добар DJ па ќе видиш како Битолчани знаат на напраат атмосфера и како сите имаме менталитет...Ама некако услови се нема...

Kaj Begoto , Fx ili tri fx kako se vika , super latino muzice , ubaf svet i mnogu zabavno da i guzva ama top mestence e ...

АуРоРа напиша:

Лани летото, на журката на Сандра Колинс баш беше супер. На Горан Кан исто. Така да, менталитет има за журка, само нема кој да инвестира.:nesum:
Инаку, сеа летово, најчесто си шеткам по Широк Сокак, или пак на кафица во Iguchi или Intermezzo.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom