mr.wicket
limitless..
- Член од
- 20 јуни 2005
- Мислења
- 5.127
- Поени од реакции
- 519
- Локација
- Скопје, Македонија
- Веб-сајт
- micevski.xyz
JeCILaDy напиша:Кажи, а?![]()
Најубаво, прекрасно.. Немам зборови, башка во твое друштво :wub: :back:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
JeCILaDy напиша:Кажи, а?![]()
Kade?MoNa` напиша:Ах,остај ти на фонтана.Не се сите за на фонтана.Кај можиш шмизлите на фонтана да ги пуштиш:pos2: Бтв.Те видов тебе Термос денес по корзото.
Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldzTermos напиша:Kade?
Jas ne rekov deka fontana e za site, iako ima i takvi ushpicani sho idat radi deckovcite(citaj, greshki na prirodata)
JeCILaDy напиша:Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldz
Јас познавам фини деца шо седат на фонтана!!! Не зборај така...
mr_wicket напиша:Незнам за кафичите... ааама Соренто (пицерија е) мх мх мх.. Такво нешо нема ни у Холувуд бе. Лепота од место.. Се залјубив јас. :wub:
Jimmy напиша:Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму.
Дајте локација. :mist:
Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.Jimmy напиша:Пошто јас подолго време не се шетав низ БТ (на одмор бев) врска неам кај е Соренто а по муабетов ми се приоде таму.
Дајте локација. :mist:
mr_wicket напиша:Нема шанси да не ти се допадне. Прекрасно место со итаљански стил и опасно музиче.
Јас бев таму со девојка ми. Прекрасно си поминав. Измислено е за со девојка.
И најбитното, има прекрасни пици, башка ефтини.
JeCILaDy напиша:Ееееејјјј!!!!!!!! :pishtoldz
Јас познавам фини деца шо седат на фонтана!!! Не зборај така...
MoNa` напиша:Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .
Димитар напиша:Соренто??? абе ајде... 2 пати имам појдено и два пати седам со дечиња од 5 години кои организираат роденден, и ми се качуваат на глава...
+ не е толку добра пицата... има и подобри
MoNa` напиша:Daj ne zafrkavajte be Jelena ..SORENTO?!?!?! De Niro ,La cazza Bure aman od tolku poubaj mesta Sorento ste go odbrale? Kako so veli Dimitar samo malisani nekoj ima rodendeni slavat.Ima mn poubaj mesta od Sorento .
mr_wicket напиша:Немаш среќа пријателе. Прекрасно беше, јас коа бев. А за пиците не праам муабет.
Се е до вкус. И мене не ми се свиѓа Де Ниро. Па то е то.
MoNa` напиша:хехехеххе,ете ние ке си одиме Буре на пица,на панцерота,ке си пиеме по едно сокче а вие во Соренто јадете си во убава италијанска атмосфера со убаво музиче.![]()