Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
NeRtHuS_ErDa напиша:Ami Porta JAZZ nekoj da go spomenese!?
`AnGe|4E` напиша:ЛОООЛЛЛ! :nesvest: Имам седнато таму,само не знаев дека МАГНЕТ се вика.
Арно е внатре од ко го реновираја,макар шо не седнувам![]()
`AnGe|4E` напиша:Ej da! zakon e. :wink:
АуРоРа напиша:Закон не е што не е,ама дека не е лошо,тоа да.
`AnGe|4E` напиша:Полека бе женска,смири коњите!Одма пиштолите ни ги извади!:pishtoldz
![]()
Сеа стварно нема асолни кафичи поќе тука,освен Интермецо,ама то е! Дај боже да му текни на некој поарен да отвори,да врти шемата.
И ентериерот има удел за кафичот. Какво сака друштво да е,не сум сигурна дека шемата ќе ти ја брка во некоја дупка. Пак има удел и то. Барем за мене.
И Порта Џез не е за млади батиња и теткици,туку за веќе повозрасни.Над 20/25. Внатре интересно е средено,и барем во таквите кафичи кај шо одат повозрасни не вртат шеми и не излегват од мода. Само работата е то шо ние сме млади и кај нас мора со шема да се излегва оти досадно ни е во спротивно.
Bale82 напиша:Во PORTA JAZZ сакам само денски кафе да пијам и онака да отепам едно 30 минути а за ноќна шема појќе ми одговара да сум во Iguchi, FX или во Шаторот.
Еј еј инаку расчекор дефинитивно гоотвараат најкасно до среда 30.05 ќе имало нешо некаква презентација од Oriflame ама мислам дека ќе го отворат ден два пред тоа ...
АуРоРа напиша:Добро де мило секако дека не мислам :pishtoldz да вадам за битолските ни ценети кафичиНема врска ме изнасмеа.
Абе види вака можи многу на сила заминав, зашо битолските кафичи ми се добро позната тема,секогаш сум во тек со шемата,и главно сите од газдите,менаџерите и сл. се моја генерација или добри другарчиња,енивеј,ја имам запознаено таа другата шефовската страна и затоа многу ми е смешно како тоа изгледа од ваша страна...Претпоставувам си помлада од мене и се ти изгледа супер,океј во нашите кафичи,ама не можам да зборам дека некој кафич е закон кога го знам батето што го држи и знам дека не е закон...Мислам се разбираме...Не е тоа што изгледа кафичот однадвор...Само кога би ја знаела онаа другата страна за сите битолски кафичи...Не ни сакам да зборувам се што знам околу таа тема,ама ентериерот и блескавите столчиња вервај дека никогаш не можат да ја направат шемата во кафичот, кога има некоја позадина друга.Тоа биди сигурна...
Не зборам конкретно за претходните кафичи,конкретно за Порта Џез нема врска, муабетот ми е дека наласкан кафич не значи и добар кафич.Добро сеа со исклучок на Интермецо,си има и атмосфера и ентериер и ово оно...
И пак ентериерот не е кафичот!!!!
`AnGe|4E` напиша:Aбе не ми изгледа мене ништо супер! Ама ич! Како можи да ми изгледа супер ко петок-сабота вечер,си се спремила се за излегвање,излегваш и нема кај да влезиш!! :nerv:
Арно сеа фати сезоната,се шета по корзо,ама цела вечер не ќе шеташ по корзо,ебате!! :nerv: Срање невидено.
Инаку вистина е дека ентериерот не е кафичот,ама за мене е битен дел од негоАма и покрај него не можиш судиш дали ќе врти таму шемата или не,мислам знам за шо збораш. Знам шо батиња има и лузери шо држат кафичи кај шо вртеле шемите и знам дека не е се за од надвор судење,ама то е сеа.
Плус сеа видов ДИСКОТЕКА ќе се отвора,хаха.Спај,Револушн,Хевен сите заедно споени,дискотека ќе ги прат. Ај можи убо ќе биди,ќе тргни шемата,ако има салам менаџери...оти да не заврши ко Свинг...
![]()
![]()
`AnGe|4E` напиша:Плус сеа видов ДИСКОТЕКА ќе се отвора,хаха.Спај,Револушн,Хевен сите заедно споени,дискотека ќе ги прат. Ај можи убо ќе биди,ќе тргни шемата,ако има салам менаџери...оти да не заврши ко Свинг...
![]()
![]()