Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Хеехе.. ко ќе се вратиш Бт ќе си го надополниш изгубеното :)

ragazza напиша:
Ale Pozitiv kako raboti ? Ima luge ?
Da si jajte usite sega i mene mi se idi domce

Ајде заедно ќе одиме.:je:
Инаку и Позитив не е тоа што беше,ама сепак е најдобар ноќен клуб(пошто и многу избор нема).Се живо и диво пуштаат на врата,не се одбира,ваљда важно им е само да се наполни и затоа внатре на моменти не се диши.И лични карти во последно на никој не му барат.Али пак е најбољи Позитив,и покрај се:)

Dogovoreno
Ajdee site vecer vo Pozitivvvvvvvvv

Ајдееее, а ти ќе ни долеташ или...?

Mu$tRiK:P напиша:
абе овај Фстако мангуп нешо се прај ама и него ке му го најдат чарето :nerv: :nerv: :bip: :bip:

Ај агри тотали :kez: :icon_lol: Пак нека се прат тие мажишта,сеа само селани влегват.Нога неам клаено од ко почнаја да пуштат кој било.
Маџаришта невидени.

vodkamixx напиша:
Точно, битолчани повеќе се за sex, drugs и турбо фолк, сите се палат таму на турбо фолк и затоа најмногу од турбо фолк пејачи/ките идат у Битола.

Od kaj znajs ti tolku za bitolcani so tolku gi vrejgas ili pak nekoja bitolcanka ti udrila korpa pa sega za inaet :kajg:

`AnGe|4E` напиша:
Ај агри тотали :kez: :icon_lol: Пак нека се прат тие мажишта,сеа само селани влегват.Нога неам клаено од ко почнаја да пуштат кој било.
Маџаришта невидени.

Jас би играла дека нога немаш клаено од ко почна да е празно летото,ама ај ...Пошо не сум често Бт ќе си ќутам

Овој новиот кафич Magnet нешо го фалат. Па сеа оваа недела ќе седнам таму. DJ-ите се мрднувале. Музиче добро имало. Може да се посети.

АуРоРа напиша:
Jас би играла дека нога немаш клаено од ко почна да е празно летото,ама ај ...Пошо не сум често Бт ќе си ќутам
E да,во право си. Ама почна да е празно од ко почнаја да пуштат селани,па така да....:icon_lol:

П.С Водка кај е тоа Магнет? Неам слушнато за него...
Знам дека моментално едино добри кафичи тука се Интермецо,Игучи и Соларис во последно време...друго све е маџарана..

`AnGe|4E` напиша:
E да,во право си. Ама почна да е празно од ко почнаја да пуштат селани,па така да....:icon_lol:

Знам дека моментално едино добри кафичи тука се Интермецо,Игучи и Соларис во последно време...друго све е маџарана..

Magnet е нов кафич, на широк сокак е одма кај Веро подоле.

`AnGe|4E` напиша:
Не заебаај, јас имам слушнато за МАГНЕТ! Ама добро Битолчанка сум или што сум! Магнет ти е старото ЏОВАНИ! И нема врска дека диџеите биле лудници,едниот лично го знам вервај не е така !И сега од коа извадоа надвор маси од коа се потстопли да речеме се полни, до пред некоја недела пиле не пееше внатре...Демек само со резервации,абе празно најпразно...Башка сум била и МАГНЕТ ми буди крипи спомени....Бррррр!ЛОШО
Магнет ти е тотална утка,ин мај опинион!

АуРоРа напиша:
Не заебаај, јас имам слушнато за МАГНЕТ! Ама добро Битолчанка сум или што сум! Магнет ти е старото ЏОВАНИ! И нема врска дека диџеите биле лудници,едниот лично го знам вервај не е така !И сега од коа извадоа надвор маси од коа се потстопли да речеме се полни, до пред некоја недела пиле не пееше внатре...Демек само со резервации,абе празно најпразно...Башка сум била и МАГНЕТ ми буди крипи спомени....Бррррр!ЛОШО
Магнет ти е тотална утка,ин мај опинион!

ЛОООЛЛЛ! :nesvest: Имам седнато таму,само не знаев дека МАГНЕТ се вика.
Арно е внатре од ко го реновираја,макар шо не седнувам :icon_lol:

Секогаш ќе биде исто, насекаде истите луѓе ќе одат без разлика дали тоа е реновирано или не. Ама сепак еве во вторник се очекува отворањето на Расчекор а можи и среда да го отворат не се знае поточно ама се надеваме дека јако ќе биде како и секогаш :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom