АуРоРа
Засекогаш
- Член од
- 15 мај 2005
- Мислења
- 1.109
- Поени од реакции
- 15
ragazza напиша:Ama najsmesno mie vo Rascekor so karmata na vrata) 50 kata ja faka a uste pogolemo budaliciste od klosarine e
))
А зашо така?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ragazza напиша:Ama najsmesno mie vo Rascekor so karmata na vrata) 50 kata ja faka a uste pogolemo budaliciste od klosarine e
))
Taman e so malce promenaАуРоРа напиша:А значи од Шведска ни пишуваш...А одвреме навреме идиш низ Битолата?
Јас си сум од Битола, ама ете сеа 2Скопје се мора на факс...И веќе бааги време сум Ск.
Ама ќе си се вратам пак
абе овај Фстако мангуп нешо се прај ама и него ке му го најдат чарето :nerv: :nerv: :bip: :bip:АуРоРа напиша:E ова пример не е точно.Знам само дека не пуштаа малишани и некои клошарчиња,па нивно право е си прават имиџ. Е сеа,не знам колку позната фаца сум ( и колку нив им сум позната) ама зимата немав чекано никогаш, едноставно си одев до врата и одма ме пуштаа,без проблеми.Е сега од тие околу мене непријатно што чекаат,ама тоа е,машко немам чекано, не па сеа за в кафич ќе чекам. А инаку знам машки не пуштаа едно време,тоа сигурно (мислам сами машки), а за женски грешка си,никогаш не враќале...
Ако веќе некаде на врата се одбираат луѓето тоа сигурно во Бт е Интермецо а не ГТ
Mu$tRiK:P напиша:абе овај Фстако мангуп нешо се прај ама и него ке му го најдат чарето :nerv: :nerv: :bip: :bip:
ragazza напиша:Vo to La kasa mladosta ja ostajf , za milineum koja zurka padna tamu , se pijano se patos . I sve turbofolk bese hihihih
Letoski arno bese , samo pusto diasporcii mnoguАуРоРа напиша:Леле сеа носталгии ме фатија одма ми се иди накај Бт,ама ќе почекам до Втори мај ете кај е...И то само за Ла каса и Буре
А милениум не знам како е немам идено никогаш...Само денски на кафе
JeCILaDy напиша:Инаку, Џовани го затворија, на негово место отворија нов кафич, такозвани „Магнет” али пиле не пеј, само денски за на кафе. Али сепак, Џовани си е Џовани отсекогаш имало и ќе има селани.
Ti zavidvamJeCILaDy напиша:Работи, работи, баш вечер ќе се пикнам таму![]()
Само, се шушка дека ќе го реновирале.