Кафулињата во БИТОЛА

• Креатор на темата Креатор на темата Southpark
  • Време на започнување Време на започнување
Pa ne lici profesijata na godinite...
Inace jas sum Resencanka majka od Bitola , ginemale ama ziveam svedskite.
A ti

А значи од Шведска ни пишуваш...А одвреме навреме идиш низ Битолата?
Јас си сум од Битола, ама ете сеа 2Скопје се мора на факс...И веќе бааги време сум Ск.
Ама ќе си се вратам пак

АуРоРа напиша:
А значи од Шведска ни пишуваш...А одвреме навреме идиш низ Битолата?
Јас си сум од Битола, ама ете сеа 2Скопје се мора на факс...И веќе бааги време сум Ск.
Ама ќе си се вратам пак
Taman e so malce promena :) Si idam prilicno cesto , ne za drugo nemom bez Bure :)) i sirenjeto vo furna :)

АуРоРа напиша:
E ова пример не е точно.Знам само дека не пуштаа малишани и некои клошарчиња,па нивно право е си прават имиџ. Е сеа,не знам колку позната фаца сум ( и колку нив им сум позната) ама зимата немав чекано никогаш, едноставно си одев до врата и одма ме пуштаа,без проблеми.Е сега од тие околу мене непријатно што чекаат,ама тоа е,машко немам чекано, не па сеа за в кафич ќе чекам. А инаку знам машки не пуштаа едно време,тоа сигурно (мислам сами машки), а за женски грешка си,никогаш не враќале...

Ако веќе некаде на врата се одбираат луѓето тоа сигурно во Бт е Интермецо а не ГТ
абе овај Фстако мангуп нешо се прај ама и него ке му го најдат чарето :nerv: :nerv: :bip: :bip:

Се знае Битола без Буре,Ла каса и од поново Антико не се можи.
Ама Буре си е уште Намбер 1.:kajg: Ова беше одговорче за Рагазза

Mu$tRiK:P напиша:
абе овај Фстако мангуп нешо се прај ама и него ке му го најдат чарето :nerv: :nerv: :bip: :bip:

Не Ф`стако, тој другио знајш еден поцрн шо е ( заборајв како се вика ) и тој ѓупако.

Vo to La kasa mladosta ja ostajf , za milineum koja zurka padna tamu , se pijano se patos . I sve turbofolk bese hihihih
Eh ta mladost... Sega bagi vreme neam vlezeno

ragazza напиша:
Vo to La kasa mladosta ja ostajf , za milineum koja zurka padna tamu , se pijano se patos . I sve turbofolk bese hihihih

Леле сеа носталгии ме фатија одма ми се иди накај Бт,ама ќе почекам до Втори мај ете кај е...И то само за Ла каса и Буре
А милениум не знам како е немам идено никогаш...Само денски на кафе

АуРоРа напиша:
Леле сеа носталгии ме фатија одма ми се иди накај Бт,ама ќе почекам до Втори мај ете кај е...И то само за Ла каса и Буре
А милениум не знам како е немам идено никогаш...Само денски на кафе
Letoski arno bese , samo pusto diasporcii mnogu :)

Милениум ептен го испозапустија, само селски кабадаи одат. Инаку, Џовани го затворија, на негово место отворија нов кафич, такозвани „Магнет” али пиле не пеј, само денски за на кафе. Али сепак, Џовани си е Џовани отсекогаш имало и ќе има селани.

Ale Pozitiv kako raboti ? Ima luge ?
Da si jajte usite sega i mene mi se idi domce

Работи, работи, баш вечер ќе се пикнам таму :)
Само, се шушка дека ќе го реновирале.

JeCILaDy напиша:
Инаку, Џовани го затворија, на негово место отворија нов кафич, такозвани „Магнет” али пиле не пеј, само денски за на кафе. Али сепак, Џовани си е Џовани отсекогаш имало и ќе има селани.

Риспект за ова:music3::music3::music3:

Еве ти зелено квадратче од мене:)

JeCILaDy напиша:
Работи, работи, баш вечер ќе се пикнам таму :)
Само, се шушка дека ќе го реновирале.
Ti zavidvam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom