Kафански муабети

• Креатор на темата Креатор на темата YoucancallmeV
  • Време на започнување Време на започнување
Ееее вака те личи :love:
Фали една шопска со жолта на масата

Кафански мубаети а ракија не пиете, како ? :)
Жестоко со смоки и грицки и бонбоњера прочитав погоре, сериозно ? :)
Јас без салата со ракија па главно јадење и пиво/вино не седнувам во кафана, во кафич е друг муабет.

Навечер знам да си мезнам најчесто некое суво месо или некој кашкавал зреен со винце или пиво ама грицки, кикири и такви работи никогаш, не ми оди така пијачката ичччч

Јас без салата со ракија па главно јадење и пиво/вино не седнувам во кафана, во кафич е друг муабет.

Навечер знам да си мезнам најчесто некое суво месо или некој кашкавал зреен со винце или пиво ама грицки, кикири и такви работи никогаш, не ми оди така пијачката ичччч
Ne, zestoko so bonbonjera u domasni uslovi, viski uglavno...

A gricki so pivo...

Јас под мезе подразбирам неколку врсти сирење, сувомеснато, шопска, урнебес, ајвар, луто пиперче, мех, мех. Повеќе се радувам на мезето во кафана, отколку на главното јадење. :D

Koga sme kaj omileni pijachki, prvpat mi go donese eden drugar i mislev samo jaka ambalazha ima ama rumchevo e kral na kralevi, se osekjam kako johnny dep u pirari na karibi i si go mezam na redovna baza navecer koga site obvrski ke se zavrsat, onaka pred spienje so meze:D
1000020835.jpg

Viski i konjak so apetisani e najbolje, fstaci i slicno, sepak skapo uzivanje pa makar i doma a ne pa u kafic
Автоматски споено мислење:

Ne e loso i so lesnici, normalno iskrseni :)
20260903_205628.jpg

Последно уредено:
Пробај го тоа зеленето, со јаболко, што го пратив погоре. Оргазми!
Од тебе првпат дознав дека има такво, неам купено алкохол оддамна и не сум видел у продавница, а дома имам свашта: ракии, пива, вина, виски, узо...
Ќе ѕирнам, да се почастам едно. :)

Од тебе првпат дознав дека има такво, неам купено алкохол оддамна и не сум видел у продавница, а дома имам свашта: ракии, пива, вина, виски, узо...
Ќе ѕирнам, да се почастам едно. :)
Само ако сакаш ликери, а имаат и едно со мед, девојка ми го џапа, мене не ми се свиѓа, по нашки медовача ќе му дојде, т.е. ликер со мед. Ако си љубител на Џек, ко што гледам сакаш, препорачувам сингл берл селект, но не 100 пруф, тоа е појако и воедно поостро (обичниот селект е 45 проценти, 100 пруфот е 50 проценти). Лично, освен сингл берл и до негде Џентлмен Џек, другите ми се за перење нозе и прозорци, никогаш не сфатив што им се свиѓа на луѓето во Џек оригиналниот, т.е. број 7, ама секој со својот вкус.
П.С. од јатки, внеси у игра и непечени бадеми.
П.П.С. Ако некогаш сакаш да се оттргнеш од тенеси бурбон и се насочиш накај кентаки бурбон, препорачувам Фор Роузес сингл барел, божествено нешто за мене.

Koga sme kaj omileni pijachki, prvpat mi go donese eden drugar i mislev samo jaka ambalazha ima ama rumchevo e kral na kralevi, se osekjam kako johnny dep u pirari na karibi i si go mezam na redovna baza navecer koga site obvrski ke se zavrsat, onaka pred spienje so meze:D
Прегледај го приврзокот 486444
Бреј, сигурно е ептен јако(не у смислу на степени, него јако како кул хаха)
Види му гу етикету, дипси, а и Кракен е митско чудовишто што живи на дно на море. Мислу дека Персеј и њега му еба матер, покрај Медузу.

Еј ама си га забрцаја сс прст, не га даваш шише никако.
:ROFLMAO:

Ајде дур чекаме Златко да го смени името, повелете во темава, @bijons @cholismo @Aceso и сите други дами, се извинувам за шовинистичкото име, бев под влијание на C₂H₅OH кога ја градев и отварав кафаната.
Ја испушти @Darling. Кајганско злато е.

Ајде дур чекаме Златко да го смени името, повелете во темава, @bijons @cholismo @Aceso и сите други дами, се извинувам за шовинистичкото име, бев под влијание на C₂H₅OH кога ја градев и отварав кафаната.
Pirimate li novi lica u kafanava?
Za mene moze edna zolta so sopskata

Slabo kafanceto nekako.
@YoucancallmeV ajde razraboti go malce ili clenovite poke preferiraat mlecni restorani :свиркам:
Па не знам, нешто да земам маркетинг менаџер, певаљка, нешто слабо муштерии. Ај ќе ми текне нешто деноиве и ќе пуштам некоја кафанска тема.

Па не знам, нешто да земам маркетинг менаџер, певаљка, нешто слабо муштерии. Ај ќе ми текне нешто деноиве и ќе пуштам некоја кафанска тема.
Kafana e, ne igroteka.
Treba da ti crtam :sneaky:

Back
На врв Bottom