мкд владе
arch-enemy
- Член од
- 21 ноември 2009
- Мислења
- 23.516
- Поени од реакции
- 30.869
Dodusa raka na srce, pocesto ogovarateНие понекогаш си правиме муабет за козметика, ама тоа вас не ве интересира.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Dodusa raka na srce, pocesto ogovarateНие понекогаш си правиме муабет за козметика, ама тоа вас не ве интересира.![]()

Може, ајде кажете некој трач.Dodusa raka na srce, pocesto ogovarate![]()
Koj mu e svalerka na Micko.Може, ајде кажете некој трач.

Пред бебето беше невозможна мисија да ја изнервираш. Самиот ќе се изнервираше во целиот процес. Сега буцни ја, одма жустро враќа, ко Мачето.Jas mislam, more ne, ubeden sum deka pogolema cacorka od @cholismo nema na forumot. Ta ako ne znaj, nikoj ne znaj![]()

Sega cita i vrija, pivoto go otvoraПред бебето беше невозможна мисија да ја изнервираш. Самиот ќе се изнервираше во целиот процес. Сега буцни ја, одма жустро враќа, ко Мачето.
Прашај ја дали бара работа, може ќе ти се погоди во нешто, да пее, да готви, да служи. Еве јас ти се нудам да готвам, ако ти треба сметало во кујна. Ти се нудам и на микрофон, ако треба да избркаш народ, да растераш толпа.
Башка рече дека имала искуство во угостителство, можам да ја замислам како се инаети со гостите, дали супата била топла или ладна и дали имало или немало мува во супата. Нема изгубено инат. Стефи Контра. Или под ускуство во угостителство мисли на тоа дека не излегла од кафана.![]()

Влатко, Владе, Владо, Влатче, Владуњо, Владиславе, Владико, Владимире, кога правиш измена на оригиналниот пост, а таму тагираш член, не стига таа нотификација.Sega cita i vrija, pivoto go otvora![]()
Мора одново да ја тагнеш. Може ќе успееш да ја вратиш родум, во Македонија, ако и понудиш добра плата, да биде прва шпакла во кујна, прв вокал во етно бендот составен од Мирка, Верка и Офелија или прво пенкало во црно-белиот тим кој носи машничка и светната ципела. Тоа е, стандард.E tagni ja de, so strav ti eВлатко, Владе, Владо, Влатче, Владуњо, Владиславе, Владико, Владимире, кога правиш измена на оригиналниот пост, а таму тагираш член, не стига таа нотификација.Мора одново да ја тагнеш. Може ќе успееш да ја вратиш родум, во Македонија, ако и понудиш добра плата, да биде прва шпакла во кујна, прв вокал во етно бендот составен од Мирка, Верка и Офелија или прво пенкало во црно-белиот тим кој носи машничка и светната ципела. Тоа е, стандард.

copyrightВлатко, Владе, Владо, Влатче, Владуњо, Владиславе, Владико, Владимире, кога правиш измена на оригиналниот пост, а таму тагираш член, не стига таа нотификација.Мора одново да ја тагнеш. Може ќе успееш да ја вратиш родум, во Македонија, ако и понудиш добра плата, да биде прва шпакла во кујна, прв вокал во етно бендот составен од Мирка, Верка и Офелија или прво пенкало во црно-белиот тим кој носи машничка и светната ципела. Тоа е, стандард.

Од Чоко, не. На времето и понудив да се врати дома, ко Леси, ама ме одби. Може кафаната да се вика нешто Мадрид, да се фали дека работи во Мадрид. Сеа, во Мадрид ќе се пее назално за тоа како се степале момите тиквешанки и како трите невести береле тикви.E tagni ja de, so strav ti e![]()

Eden den ko ke ti go naucam imeto, ke go pamtis denotВладољуб. Владулинче. Владовиште.

Kakva Coko.Од Чоко, не. На времето и понудив да се врати дома, ко Леси, ама ме одби. Може кафаната да се вика нешто Мадрид, да се фали дека работи во Мадрид. Сеа, во Мадрид ќе се пее назално за тоа како се степале момите тиквешанки и како трите невести береле тикви.
@cholismo , што мислиш за мојот вкус на фудбалерки?![]()

Ајде да ти кажам еден трач и да барам сметка. Знаеш како се викам и како ме викаат на работа. За тие кои не знаат, женска верзија од моето име. И сега состанок со странки, и нели, ме најавуваат мене и доаѓам. Збориме, се договараме и си одат. После одреден период, веќе сме во комуникација, послободни, и еден од тие ми вика „брат, кога те најавија, мислевме женско ќе дојде. После дебатиравме дали си машко или си женско“. Оди објасни се зошто така ме викаат нагалено. Тоа е кога работиш со жени.Eden den ko ke ti go naucam imeto, ke go pamtis denot
I oti be Vladoviste, so maka imas ti videno od mene. Za skoro zboram, ne za porano ko ti gi tancev nervite![]()

Kako ne sum znael kako se vikas.Ајде да ти кажам еден трач и да барам сметка. Знаеш како се викам и како ме викаат на работа. За тие кои не знаат, женска верзија од моето име. И сега состанок со странки, и нели, ме најавуваат мене и доаѓам. Збориме, се договараме и си одат. После одреден период, веќе сме во комуникација, послободни, и еден од тие ми вика „брат, кога те најавија, мислевме женско ќе дојде. После дебатиравме дали си машко или си женско“. Оди објасни се зошто така ме викаат нагалено. Тоа е кога работиш со жени.![]()

Јас па мислев дека си педер, си викам што ми се пушта човеков...добро барем сега сме на свое.Kako ne sum znael kako se vikas.
Jas do skoro za zensko te mislev![]()