Сменето@Zlatikevichius може ли името од Машки кафански муабети да се смени само во Кафански муабети.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сменето@Zlatikevichius може ли името од Машки кафански муабети да се смени само во Кафански муабети.
danke schönСменето

Јас денес не правам ручек, ќе одам на ручек/вечера. Не можам секој ден ручек.@YoucancallmeV Ќе те колни до трето колено @ComfortablyNumb за поканата
Ручекот напраен, кујна исчистена, можам в кафана да седнам.
Добре ве најдов, и бидете со усул малку оти во ПМС сумПрегледај го приврзокот 486358

Тоа е премиум руска водка Злате. Ако сакаш ти да частиш кавијар, идеална комбинација е тоа.Што убаво на времето имав само 50-тина теми што ги следев и знаев дека нема да ми се појави нотификација од нешто што поим немам што е или не ме интересира. Сега - ќе ми пише некој да средам воведно мислење или да сменам наслов во некоја тема или да опоменам некого и автоматски после тоа ја следам и таа тема (сега се 620 вкупно). И после чуди се зашто ти се појавува во нотификации мислење на @Aceso со некаков алкохолен пијалак со име на еден вид кит. Дур укопчам и го поврзам муабетот (плавуш бев пред да станам ќелав), т.е. дур ми падне жетонот што кој к** е мислењето, поминале 3 минути. И после немаш време. Е па немаш.![]()

Денови ли се – денови модераторски маки големи! Да се нашалимеШто убаво на времето имав само 50-тина теми што ги следев и знаев дека нема да ми се појави нотификација од нешто што поим немам што е или не ме интересира. Сега - ќе ми пише некој да средам воведно мислење или да сменам наслов во некоја тема или да опоменам некого и автоматски после тоа ја следам и таа тема (сега се 620 вкупно). И после чуди се зашто ти се појавува во нотификации мислење на @Aceso со некаков алкохолен пијалак со име на еден вид кит. Дур укопчам и го поврзам муабетот (плавуш бев пред да станам ќелав), т.е. дур ми падне жетонот што кој к** е мислењето, поминале 3 минути. И после немаш време. Е па немаш.![]()
Абе се тоа ОК. Ама дур ми падне жетонот зошто јас добивам нотификација за премиум руска водка со име на кит...Тоа е премиум руска водка Злате. Ако сакаш ти да частиш кавијар, идеална комбинација е тоа.![]()
Мелем, мене белугата ми е голема слабост, ретко ја наоѓам веќе по Скопје. Ми делат прво место со Столи Елитот. Какви француски греј гусови, геј гусови, ништо тоа, пренаплатена вода за перење нозе.Тоа е премиум руска водка Злате. Ако сакаш ти да частиш кавијар, идеална комбинација е тоа.![]()
Јас не дека сум некој пијач, ама понекогаш знам да се напијам чашка-две или шише од нешто што не е пиво. Ама од се останато водка, премиум - непремиум, ми е најсрање алкохол. Нит вкус има, нити мирис. Водичка што те гори. Па и солна киселина истиот ефект го има.Мелем, мене белугата ми е голема слабост, ретко ја наоѓам веќе по Скопје. Ми делат прво место со Столи Елитот. Какви француски греј гусови, геј гусови, ништо тоа, пренаплатена вода за перење нозе.

Тука да пробашМелем, мене белугата ми е голема слабост, ретко ја наоѓам веќе по Скопје. Ми делат прво место со Столи Елитот. Какви француски греј гусови, геј гусови, ништо тоа, пренаплатена вода за перење нозе.
Еј Злате, бај д веј што би кажаја њот, Белуга да, е бел албино кит.Абе се тоа ОК. Ама дур ми падне жетонот зошто јас добивам нотификација за премиум руска водка со име на кит...
Си најдов јас совршен пијалак, инаку. Е сеа за по кафана не знам дали го има, ама за по дома, во последниов месец 2 шишиња смачкав:Еј Злате, бај д веј што би кажаја њот, Белуга да, е бел албино кит.
Ама поточно кд е у питање Белуга водка, заштитен знак ву е Белуга Есетра, риба која гу има само по руски реке, Касписко Езеро и Црно Море.
Добар кафански фанфакт муабет.
Живели.