Каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Маwечко
  • Време на започнување Време на започнување
Najvazno mi e so kogo sum izlezena, a za toa kade...? Najcesto sum po diskoteki, iako ne podnesuvam golemi guzvi, a najveke bi praktikuvala domasna atmosfera bilo so drustvo, bilo so decko.

...ako sakam da bidam so toj ili taa sto sakam da bidam, uopshte ne mi e bitno kade, sekade ke mi bide prijatno...samo da ne e prebuchno mesto pa da se gleame i nadvikueme kako dvajca "gluvi i mutavi"...

Последнава недела - парк! Нигде не си проаѓам толку опуштено и добро како со друштвото во парк...

Па домашна атмосфера највеќе сакам, а нажалост ретко се собираме по дома... Дефинитивно „Мон Ами„ со најблиските другарки ми е најблиску до домашна атмосфера, така да тоа би бил мојот избор после домка... И сакам кога седиме некаде на клупа и разговараме... Парк е многу изрекламиран и изнасилен, башка више кој стигне иде таму, некој да ужива, некој да се фали дека бил у парк и се начукал и премногу непотребна гужва се создава, а тоа не ми прија...

Дома, со самата себеси и тевеприемникот.:tv:

Парк,парк,парк,покулирачко место од тоа нема,секад со смеење,секад со добро друштво...и некад може да се заскита у Маракана,ама некогаш, и сеа се чека Кастро да почне сезоната...

Епа од сите места би одбрала да идам или у парк или кај некој дома...филмови..муабет ова она..иначе дискотеки,кафичи..неможам да смислам..едноставно таму ми е многу досадно.Дискотеките служат да се избуткаш и да си отидеш али ајде да не навлегувам во дискусија.
Според мене ПАРК.

Најубаво ми е во кафиќи кога нема премногу гужва, за да се буткаат сите кога проаѓаат, онака да е пријатно и да има добро музиче. А да, и пред тоа на кафе негде за да си поприкажеме со другарките :3:

Парк,парк,парк,покулирачко место од тоа нема,секад со смеење,секад со добро друштво...и некад може да се заскита у Маракана,ама некогаш, и сеа се чека Кастро да почне сезоната...
I jas, i jas :)
Samo shto poslednive 2 nedeli kisnam na turnir vo mal futbal Mrshevci 2007. Navivam za "nashite" :pos:

Обично у парк. Али вечерва ќе биде Прилепскиот парк. Прилепчани се глеаме кај Цепенков вечер :D

Што знам каде,не ми е важно кај сум туку со кој сум,ако сум си со друштвото кај и да идеме ќе биде интересно.Во последно време најчесто сме на кеј...

Кај и да одиме секаде ми е убаво. Без разлика дали ќе се собереме кај некоја дома, дали ќе сме во кафич или дискотека, секогаш си поминувам пренајпреубаво.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom