Каде учите?

• Креатор на темата Креатор на темата rebel kid
  • Време на започнување Време на започнување
Учам во СОТУ „Ѓорѓи Наумов“ - Битола, или такозвано техничко. Од септември ќе бидам III година на автоматика :icon_bigg
i jas ucam vo tehnicko skolo i go ucam istiot profil kako ti,kompjuterska tehnika i avtomatika,samo sto jas ke bidam 2ra a ti 3ta godina.
Moze da mi kazes koi skolski predmeti gi ucese,t.e. koi predmeti ke gi ucam jas vo vtora?

Европски Универзитет - Арт & Дизајн

koco racin sv nikole kje bidam maturant za nekolku meseci jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

i jas ucam vo tehnicko skolo i go ucam istiot profil kako ti,kompjuterska tehnika i avtomatika,samo sto jas ke bidam 2ra a ti 3ta godina.
Moze da mi kazes koi skolski predmeti gi ucese,t.e. koi predmeti ke gi ucam jas vo vtora?

:oftopic:
Од стручните: автоматика, дигитални мерења, електроника, програмирање, пракса...
а останати: историја, мајчин ј., англиски ј., математика, физика, информатика и физичко.
Тие ги имав јас, е сега дали ќе биди исто и кај тебе не знам :toe:

Sega ke bidam 3-ta godina inaku ucam vo Orce Nikolov i imam odbrano opstestveno-humanisticko A podracje. Mozam da kazam deka najzakon skolo e!!! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

учам дома, најчесто пред компјутер, понекогаш и во фотеља со книга, а и пред телевизор...
инаку запишан сум на факултет ТИ (техн. инф.) во Битола, таму не се учи, само се подучува... запустив неколку години на применета физика на ПМФ. е таму се учеше повеќе отколку што можев да си дозволам, на кој му се учи (вистински) му го препорачувам. :)

Sega ke pocnam prva godina na Nov Bugarski Univerzitet , kompjuterski mrezi i internet programiranje

Од септември почнувам во медицинско - медицинска сестра.

основно завршив во Војдан,а сега ке бидам трета во Георги Димитров:)

Две години поминав во РЈ- Корчагин...
сега ќе учам во Орце 3та година

Завршив средно во Ресен во ДСУ "Цар Самоил" од Октомври идам Скопје на електротехнички факултет - ИКИ смер.

МФС смер ПИ чистам втора чистам трета калак*рница здравје боже од октомври четврта

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom