Каде најмногу сакате да патувате на летен одмор?

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
кај и да било само екипата да биде погодена....упс само не во грција

Иако ко шо кажа членов над мене, најважно е друштвото сепак единствено кј шо не ми е гајле со кој сум, можам и сама да одам е Созопол. Не знам зш ама боженствено ми е таму. Ко мало рајче ми е некако. Ногу го сакам местото.

Со добро друштво би одел насекаде низ светот, меѓутоа кога би имал можност би ги посетил светските метрополи или егзотичните тропски плажи и острови како Карибите, Сејшелите, Малдивите, Хаваите и сл.

Со добро друштво би одел насекаде низ светот, меѓутоа кога би имал можност би ги посетил светските метрополи или егзотичните тропски плажи и острови како Карибите, Сејшелите, Малдивите, Хаваите и сл.
кој нејќе тие да ги посети....секој сака ама сепак ќе останам ма моето мислење дека екипата е важна...џабе ако местото е топ ако нема друштво за убав помин односно да биде сето тоа топ место надополнето

Кога би можел да бирам овие би биле номинирани..Шпанија(Мајорка),Бразил(Рио),Карибите,Панама,Фарски острови...:toe:

Најпривлечни дестинации за одмор ми се земјите во Северна Африка:
-Египет
-Мароко или
-Тунис

Кога ќе имам повеќе пари, прво што ќе направам е да ги посетам некоја од овие дестинации
:pipi:

Odmor 2009

luge se priblizuva i ova leto , pa kade mislite da go pominete , nekoja interesna destinacija kade ste bile i bi ja ponudile na sekogo?razocaruvanje od nekoe mesto??? najdobri ponudi za 2009?imate li nekakva informacija.pozz i odvaj cekam da gi spremam kuferite i da letnam negde daleku!

pa kako i obicno
vo ohrid,na drugo mesto ke ti trebaat eden kup pari
sepak ima uste vreme do togas moze da se smene planot uste 10 pati:vozbud:

pa kade sto ima dobra techno zurka
a dobra techno zurka osven na ibica neznam drugo mesto kade sto ima
e tamu sakam da odam najmnogu za leten odmor

Ги споив темите за одмори, па нека биде ова едно генерално место каде што ќе си кажете каде би сакале и каде реално можете и ќе го поминете вашиот одмор оваа година.

Ја би на Панама или Карибите...хмм...а може и да си останам таму ваљда ќе преживеам некако :)

Би отишла во Шпанија (Ибица), Франција (Сен Тропе), Сицилија, Турција, Мадагаскар, Флорида (Мајами).Има и други места, но доста се овие :smir:

се знае каде егејскиот дел на македонија тс на краците...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom