Каде најмногу сакате да патувате на летен одмор?

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan_g
  • Време на започнување Време на започнување
Јас сакам на лето онака цел месец да го поминам на некоја планина без никаква комуникација, само проблемот е што никој не сака да ми прифати таква понуда. Шетање по други градови низ светот повеќе преферирам на зима

Јас сакам на лето онака цел месец да го поминам на некоја планина без никаква комуникација, само проблемот е што никој не сака да ми прифати таква понуда. Шетање по други градови низ светот повеќе преферирам на зима

А зошто не ја разгледаш можноста, планина покрај море?

Охрид кога ќе има јаки журки, и најбитно со најблиските.:back:

А зошто не ја разгледаш можноста, планина покрај море?

Ако има море ќе има и луѓе, а ако има луѓе нема да има одмор ќе има само загаден воздух деца што плачат, пијаници што не можат да се разбудат од предходната вечер, не е тоа одмор, одмор е во некое село надвор од Македонија или во Македонија, каде што ќе најдеш мир, ќе пробаш домашна храна, домашни и традиционални пијалоци, ќе бидеш со друштво што навистина го сакаш, има ли подобар одмор.

Ако има море ќе има и луѓе, а ако има луѓе нема да има одмор ќе има само загаден воздух деца што плачат, пијаници што не можат да се разбудат од предходната вечер, не е тоа одмор, одмор е во некое село надвор од Македонија или во Македонија, каде што ќе најдеш мир, ќе пробаш домашна храна, домашни и традиционални пијалоци, ќе бидеш со друштво што навистина го сакаш, има ли подобар одмор.

Ако не си патриот, и не те интересираат политички спорови, со визната либерализација, има совршено место во Грција кај што си сместен на планина, имаш море пред тебе, нема загаден воздух туку си буквално сместен во шума и околу тебе има дрва и ништо друго, нема пијаници а има добро развиен ноќен живот кој го посетуваш само ако сакаш, не си приморан на такво нешто и нема до тебе кафич кој не те остава да спиеш. Можеш слободно да уживаш во тишината.
Летово го поминав на такво место, и кога се вратив бев друга личност.

Ако не си патриот, и не те интересираат политички спорови, со визната либерализација, има совршено место во Грција кај што си сместен на планина, имаш море пред тебе, нема загаден воздух туку си буквално сместен во шума и околу тебе има дрва и ништо друго, нема пијаници а има добро развиен ноќен живот кој го посетуваш само ако сакаш, не си приморан на такво нешто и нема до тебе кафич кој не те остава да спиеш. Можеш слободно да уживаш во тишината.
Летово го поминав на такво место, и кога се вратив бев друга личност.

хахаха морам да ти казам дека имав направено бизнис план за едно такво село во Македонија како да прерасне во совршено место за одмор, каде што кога ќе одиме да се вратиме во 1902 доста успешно го имав направено, и додека го правев сфатив колку е убаво да се одмориш на некое такво место и баш би сакал да посетам некое такво место, само кажи ми каде е поточно во Грција и можеби и ќе одам, а во врска со патриотството, ако сум патриот не треба од Македонија да излегувам? Ако си ја сакаш Државата не треба да останеш ограничен.

Најмногу би сакал Во Шпанија. До сега не сум бил ама од мои другари комшии и други познаници, а да не зборам за стварите на нет што сум ги видел и слушнал сакам со свои очи и јас да го искусам тоа. Затоа за ова лето би сакал Шпанија да е.

аххх секаде кај шо не сум бил! бугарија албанија шпанија португалија хрватска црна гора...
и на крај ке испадне охрида града.. па и не е толку лошо што...

jas bi sakal na najubavata plaza na svetot t.e. KOPAKABANA... a od voznoznoto na dubrovnik bi sakal :D

Bora Bora

bora+bora.jpg

North Korea tourism video :pos::pos::pos:
[video]http://www.liveleak.com/view?i=611_1275859692[/video]

Во Охрид уживам ..а за надвор од Македониичево ...хм...Египет

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom