Каде може да најдам - Здравје edition

• Креатор на темата Креатор на темата MajMyH
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може да најдам податоци и статистика на интернет поврзано со „несакани ефекти на антибиотиците“ Конкретно ми треба за проект кој го работам. Ова го пишува овде не да ми се даде се на готово туку барам помош :) во моментот активно барам но тешко ми оди. Треба да содржи статистика од години наназад за резистенција на антибиотиците, несакани ефекти на антибиотицвите низ годините и др. Позз

Знае некој каде би можел да најдам трака за бандажирање. Прашав во медикус и уште неколку аптеки али нема никаде

51uOspymH3L._SY300_.jpg

Последно уредено:
Некој да не има информација каде би можела да најдам масло од канабис и колку би коштало од прилика?

барам уље од канабис - ХИТНО! Дајте ми контакти од дилери,милери,луѓе што го прават, кај и да е во МК!

дали некој знае каде во македонија ги има инекциите extencillin ?

Здраво, каде можам да најдам матичен млеч и прополис за во мед, бидејки прочитав дека сето тоа било многу корисно. Фала :)

ке ве молам да не знае некој каде може во мк да се најде спреј KELO COTE за изгореници..

Македонска верзија на Bactrim (sulfamethoxazole and trimethoprim) ?

Која очна клиника оптика има солидни понуди за добри очила, негде до 2500 денари? Искуство некое?

Имате ли некој искуство со Никол Дент стоматолошката ординација и Терадент спроедба меѓу овие две (услуга, квалитет и цена) ми треба бидејќи сакам да менувам матичен стоматолог ( а овие две ми се места каде што имам попуст)

Која очна клиника оптика има солидни понуди за добри очила, негде до 2500 денари? Искуство некое?
Мора да е очна клиника? Многу квалитетни оптичари ќе ти ја пружат истата услуга за помалку пари. Збориме за стаклата, нели? Дури и оние приватните ординации се поврзани со некои оптичари и го нудат истото многу поскапо. Прост пример, ..... наместо за 4500 ги набавив за 2400 денари. Па сега ти види дали си доволно богат да ја плаќаш истата услуга многу поскапо

Ме интересира каде можам да најдам информации за осигурањево мое.
Т.е кои здраствени услуги можам да ги добијам и цена за нив.:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom