Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Во која продавница за играчки низ Скопјеви има ауди колички, од тие минијатурните?

Во која продавница за играчки низ Скопјеви има ауди колички, од тие минијатурните?

Најмногу застапени и најлесно се наоѓаат Bburago тука. Имаат Ауди во понудата, во повеќе размери.
Веро, Рамстор, Крш, Теа колорс. Некаде ќе имаш среќа да најдеш Ауди. Пошто ретко каде ја имаат целата колекција од Бураго, најчесто е што останало на рафтовите :)

Каде можам да најдам сува жалфија и чубрика сакам да правам некој естракт

Каде можам да најдам чиста кожа? Некаде кај сечат по мерка или продаваат поголеми парчиња или ролни?

Каде можам да најдам чиста кожа? Некаде кај сечат по мерка или продаваат поголеми парчиња или ролни?
Стара Скопска Чаршија има кожарска улица, има кожа и алати/материјали за работа со кожа.
Кожата се продава на парче (нема ролна кожа, освен вештачка), а за сечење или кроење зависи од дуќанот од кој купуваш дали ќе ти ја исечат по твоја мерка.
Автоматски споено мислење:

Природен восок од пчели?
Има некаде во продавници, или пчелари можеби продаваат?

Провери тука:
Пчеларство Додевски ( https://prirodenmed.mk/ )
Контакт: 078 304 665
Вршат испорака, а имаат и продавничка кај пазарчето во Автокоманда.

Последно уредено:
Најдов нешто во меѓувреме, но секако фала. Ќе се најде за следна прилика. (y)

Домашно кино или саундбар од Klipsch/Bose/Sonos/Bang Olufsen/JBL каде може да се најде кај нас, ЈБЛ има во нептун ама изгор скапи по 30% поскапо од странство

Друже, го најде Туран? Бил некаде позади Георги Димитров ?

Туран е изгледа отиден на подобро место, Ковид компликации, иако не успеав да ја потврдам информацијата за сигурно. Ако тоа што го слушнав е точно, син му работи место него сега. Се надевам дека не е точна информација сепак, и се надевам дека некој ке ме демантира.

Друже, го најде Туран? Бил некаде позади Георги Димитров ?
Последно пред некоја година, го најдов таму негде. Ваљда Ѓорги Димитров е школото. Раскрсницата кај Букурешт, во правец накај Ѓорче вртиш лево и понатаму има еден кружен тек и тука мислам десно. Не сум 100% сигурен, може следната улица после кружниот да биде па десно.

Туран е изгледа отиден на подобро место, Ковид компликации, иако не успеав да ја потврдам информацијата за сигурно. Ако тоа што го слушнав е точно, син му работи место него сега. Се надевам дека не е точна информација сепак, и се надевам дека некој ке ме демантира.
Последно пред некоја година, го најдов таму негде. Ваљда Ѓорги Димитров е школото. Раскрсницата кај Букурешт, во правец накај Ѓорче вртиш лево и понатаму има еден кружен тек и тука мислам десно. Не сум 100% сигурен, може следната улица после кружниот да биде па десно.
ми препорачаа некој од драчево по име драги со син му работеле, таму ќе си ја пробам среќата :(

ми препорачаа некој од драчево по име драги со син му работеле, таму ќе си ја пробам среќата :(
Знам дека има некој во Драчево ама не знам како се вика. Иначе синот на Туран го работи истото. На времето Туран викаше "Ја што научив на 22-23 години, синот научи на 19 ":D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom