- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.292
- Поени од реакции
- 10.443
Во која продавница за играчки низ Скопјеви има ауди колички, од тие минијатурните?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во која продавница за играчки низ Скопјеви има ауди колички, од тие минијатурните?
Vo popaj pravat kaj tc Zebra.Dali kaj nas vo Mkd ima berber sto posle potstrizuvanje ti pravi head and face masaza ko onie berberi u indija?
Карши скопјанка Лазе шиша за 100.Vo popaj pravat kaj tc Zebra.
Автоматски споено мислење:
Znae nekoj dobar berber shto shisha pod 200den ??Fala
Жалфијата како чај ја имаш во секоја аптека.Каде можам да најдам сува жалфија и чубрика сакам да правам некој естракт
Стара Скопска Чаршија има кожарска улица, има кожа и алати/материјали за работа со кожа.Каде можам да најдам чиста кожа? Некаде кај сечат по мерка или продаваат поголеми парчиња или ролни?
Природен восок од пчели?
Има некаде во продавници, или пчелари можеби продаваат?
Друже, го најде Туран? Бил некаде позади Георги Димитров ?Број од Туран што мести кичми?
Друже, го најде Туран? Бил некаде позади Георги Димитров ?
Последно пред некоја година, го најдов таму негде. Ваљда Ѓорги Димитров е школото. Раскрсницата кај Букурешт, во правец накај Ѓорче вртиш лево и понатаму има еден кружен тек и тука мислам десно. Не сум 100% сигурен, може следната улица после кружниот да биде па десно.Друже, го најде Туран? Бил некаде позади Георги Димитров ?
Туран е изгледа отиден на подобро место, Ковид компликации, иако не успеав да ја потврдам информацијата за сигурно. Ако тоа што го слушнав е точно, син му работи место него сега. Се надевам дека не е точна информација сепак, и се надевам дека некој ке ме демантира.
ми препорачаа некој од драчево по име драги со син му работеле, таму ќе си ја пробам среќатаПоследно пред некоја година, го најдов таму негде. Ваљда Ѓорги Димитров е школото. Раскрсницата кај Букурешт, во правец накај Ѓорче вртиш лево и понатаму има еден кружен тек и тука мислам десно. Не сум 100% сигурен, може следната улица после кружниот да биде па десно.
Знам дека има некој во Драчево ама не знам како се вика. Иначе синот на Туран го работи истото. На времето Туран викаше "Ја што научив на 22-23 години, синот научи на 19 "ми препорачаа некој од драчево по име драги со син му работеле, таму ќе си ја пробам среќата![]()