Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Класична машка конфекција, поточно класичен „блејзер“
без слим фит, ваков фит, онаков фит

518+kY9Q1ML._AC_.jpg

чај од кора од калинка..во септември кога бев во Полихроно купив и ми се допадна, 1.05 евра е кутивче..
всушност кај НАС сега НЕМА никаков чај од калинки, ти кажуваат КУПИ КАЛИНКИ и суши ја кората :cool:
пишав и на Веро ама џаба... толку не бива

518+kY9Q1ML._AC_.jpg

чај од кора од калинка..во септември кога бев во Полихроно купив и ми се допадна, 1.05 евра е кутивче..
всушност кај НАС сега НЕМА никаков чај од калинки, ти кажуваат КУПИ КАЛИНКИ и суши ја кората :cool:
Го купив од кај нас, од Кам мислам, ама како да го нема веќе, сега некој друг имаат донесено, ваљда што не се продава пуштаат кај нас по едно тамче.
А можно е и од Веро да го имам земено, ама и таму мислам дека го нема.

Го купив од кај нас, од Кам мислам, ама како да го нема веќе, сега некој друг имаат донесено, ваљда што не се продава пуштаат кај нас по едно тамче.
А можно е и од Веро да го имам земено, ама и таму мислам дека го нема.
јас од октомври прашувам... а Веро пак на Граппа сокот од Грозје, што го носат од Грција напишале САМО ВО ВЕРО...
тоа е нашата мизерија, синдромот на мал пазар... ама и глупави трговци, како да нема конкуренција...

518+kY9Q1ML._AC_.jpg

јас од октомври прашувам... а Веро пак на Граппа сокот од Грозје, што го носат од Грција напишале САМО ВО ВЕРО...
тоа е нашата мизерија, синдромот на мал пазар... ама и глупави трговци, како да нема конкуренција...
Aко начекате, кажувајте

Каде можам да најдам нешто со тематика од серијата пријатели? (шолја, мајца, сложувалка, било што буквално)

Каде можам да најдам нешто со тематика од серијата пријатели? (шолја, мајца, сложувалка, било што буквално)

Ивама Студио во Веро Центар да ти испечатат ти е опција? (или некои слични ко нив)

Имаш еден куп вакви, на пример овие.

Има кај нас во продавниците Marteens машки чизми што се произведени во Англија? Или све тоа е made in Asia.

Има кај нас во продавниците Marteens машки чизми што се произведени во Англија? Или све тоа е made in Asia.
99% производството им е во Азија, во Англија имаат само една фабрика која прави екслузивни колекции.

Каде можам да најдам бесна Хавајка налик Том Селек у Магнум ПИ? :D
Кога ќе дојде лето, ако имаш време и живци да земеш да шеташ по Рамстори, Сити Моли, Гтц, чаршија и секое поголемо место каде што има голема концетрација на продавници за облека.
Јас на рандом шетање во Рамстор во излогот на Ваикики видов една многу јака хавајка слична на оваа :
MV5BNjZjZTA2NmQtODhhYS00Y2ZmLWE4ODAtOGY2OTJmYTBjYWEwXkEyXkFqcGdeQXVyMTk5MjAyMjM@._V1_FMjpg_UX1000_.jpg

Нијанса меѓу морско сино и тегет со бели палми :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom