Сладоледџија
Ванила & Чоколадо
- Член од
- 8 декември 2009
- Мислења
- 14.458
- Поени од реакции
- 11.917
Dali kaj nas vo Mkd ima berber sto posle potstrizuvanje ti pravi head and face masaza ko onie berberi u indija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во Скопје и во Охрид кај некои бербери после бричење добиваш кратка масажа на лице.Dali kaj nas vo Mkd ima berber sto posle potstrizuvanje ti pravi head and face masaza ko onie berberi u indija?
Imas mnogu pecatnici sto izrabotuvaat knigi so TVD povez. E sega, dali baras striktno da bide kozen, ke mora da vrtis telefon...Каде може да се најдат книговезци што изработуваат книги со тврди кожни повези? Дали воопшто постојат такви и каде би барал?
Книговез Охрид. Побарај ги на FacebookКаде може да се најдат книговезци што изработуваат книги со тврди кожни повези? Дали воопшто постојат такви и каде би барал?
Imas mnogu pecatnici sto izrabotuvaat knigi so TVD povez. E sega, dali baras striktno da bide kozen, ke mora da vrtis telefon...
Книговез Охрид. Побарај ги на Facebook
Sent from my LG-H872 using Tapatalk
Каде може да се најдат книговезци што изработуваат книги со тврди кожни повези? Дали воопшто постојат такви и каде би барал?
Барај во билкарска аптека кај карши седиштето на ујп![]()
чај од кора од калинка..во септември кога бев во Полихроно купив и ми се допадна, 1.05 евра е кутивче..
всушност кај НАС сега НЕМА никаков чај од калинки, ти кажуваат КУПИ КАЛИНКИ и суши ја кората![]()
пишав и на Веро ама џаба... толку не бива
Gradinka, mozebi?Каде може да најдам фина и искрена девојка што нема да се фолира?
Пиши ми пп што точно бараш.Знам за печатници но не изработуваат тоа што барам
Ти благодарам, ако некој друг знае за уште вакви места нека пише.
Gradinka, mozebi?
Барај во билкарска аптека кај карши седиштето на ујп
Sent from my SM-N986U using Tapatalk