Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде може низ Скопје да се најдат адидас или најк патики по пониска цена?
Ми требаат за тренинг, така да не ми се даваат многу пари. Исто битно е да имаат 47 број :D

Каде може низ Скопје да се најдат адидас или најк патики по пониска цена?
Ми требаат за тренинг, така да не ми се даваат многу пари. Исто битно е да имаат 47 број :D
Во аутлет јас купив за 1500 ден адидас бр.45

Кај е тоа? Не сум од Скопје, ќе треба гугл мапс да ме води...

OutletON, тоа е?

претпоставувам ти вика за аутлетот кај салата Борис Трајковски
имаат аутлет и на Качанички пат па ако доаѓаш преку обиколница ке го најдеш многу лесно
у Д спортска опрема исто провери кај Филип стадионт е, знаат тое да имаат поголеми броеви

Sent from my iPhone using Tapatalk

Некој искуство со "Telefunken" марка на телевизори? Не ми се дава многу пари за јак тв па гледам шо друга алтернатива има до 200 евра, а да е ново да не е користено.

Некој искуство со "Telefunken" марка на телевизори? Не ми се дава многу пари за јак тв па гледам шо друга алтернатива има до 200 евра, а да е ново да не е користено.
2-3 години има како гледав така поефтин ТВ за кај татко ми и скоро сите имаа иста слика, зборам ефтиниве со квалитет на сликата така што не би требало да најдеш некоја вов разлика.

Имам 32" работи дење и ноќе. Обичен е не е смарт, го имам повеќе од 6 години. Во исто време и братучедми зема ист како мојов. Неговиот после 2 3 години даде душа. Значи се зависи како ќе ти се погоди..

Препорачајте оптика/чар за диоптерски наочари во Скопје.

Предложете добар кафемат за дома, со пристојна цена.
Барам кафемат што вади кафе т.е. макијато како оние по кафичи.

Здраво дали некој знае како оди процедура за полагање,настава и обука за возење на Багер,а може и за Кран?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom