Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дали знае некој каде можам да најдам нешто вакво? Ова е еден вид на конвертер од HDMI во AV сигнал, на aliexpress се негде по 6-7 долари (околу 350 ден) али не можам да чекам месец дена да стигне пошто ми треба за месецов. Бев на две три места прашав, еден ми вика има негде ама овие ти се по 4000 денари (lol), не знам што сакаше да каже, на другите места не најдов. Секој одговор е добредојден.
41Cmau1tgOL._AC_SY400_.jpg

Дали знае некој каде можам да најдам нешто вакво? Ова е еден вид на конвертер од HDMI во AV сигнал, на aliexpress се негде по 6-7 долари (околу 350 ден) али не можам да чекам месец дена да стигне пошто ми треба за месецов. Бев на две три места прашав, еден ми вика има негде ама овие ти се по 4000 денари (lol), не знам што сакаше да каже, на другите места не најдов. Секој одговор е добредојден.
Знам со сигурност дека има во логин и се околу 3000 денари :) Незнам да пробаш по бит пазар во затворениот дел што е?

Знам со сигурност дека има во логин и се околу 3000 денари :) Незнам да пробаш по бит пазар во затворениот дел што е?
Добра идеја, ќе побарам на пазар, само ме заинтересира сега зошто се толку скапи по продавници за електроника кога на aliexpress се по 7 долари? Дали некоја марка се таму, или пак поголеми се пошто ова е мини уред, не сфаќам што е разликата.

Не е баш нов огласов.
http://reklama5.mk/AdDetails?ad=2884983

може и овде да прашаш дали имаат на лагер
https://bdselectronic.com.mk/index....61/аудио-уреди/hdmi-to-scart-converter-detail

Добра идеја, ќе побарам на пазар, само ме заинтересира сега зошто се толку скапи по продавници за електроника кога на aliexpress се по 7 долари? Дали некоја марка се таму, или пак поголеми се пошто ова е мини уред, не сфаќам што е разликата.
Нема разлика верувај и на нив им се од Кина само желбата за заработувачка е огромна.

Луѓе сакам само да ве известам дека најдов таков конвертер како што барав hdmi во av, и тоа за 400 денари колку што се на aliexpres. Ако му треба на некој го има на бит пазар во продавницата Фокус, еден куп вакви конектори имаат. Фала на помошта.

Друже да те прашам дали тоа функционира како што треба ?
Нели со тоа спојуваш компјутер со постарите модели на телевизори ?

Знае некој кај може да се најде ефтино Jenga во Тетово ? Не ми се иде до Скопје заради ваква работа нити сакам преку интернет да купувам да не чекам ни минутка додека ми го донесат.

Каде во Македонија може да најдам стаклени тегли од 200мл?

Која е најдобра агенција за недвижности кај нас?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom