Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Изнајмување транспорт (комбе/камионче) за селидба, меѓуградски?

КаргоЕкспрес не изнајмуваат превоз (не може да се закупи цел камион), а не се сеќавам кои беа други фирми од таа област.

https://zk.mk/search/?what=Селење+и+селидби+(подигање+тешки+работи+и+транспорт)

дечки знам дека е прашано мн пати ама печатење на маици во скопје
без разлика дали е со нивна или моја маичка

High-Quality-Heavy-Duty-Key-Safe-Box-Storage-Organizer-With-4-Digital-Combination-Lock-Password-Unlock.jpg_640x640q90.jpg

Во Скопје негде има вакви мали сефчиња за клучеви?

Последно уредено од модератор:
Каде можам да најдам бонсаи од Мк онлајн да нарачам? ? ?

дечки живеам моментално во љубаништа, кое е село близу границата со албанија и е оддалечено од охрид 30 километри.
Живееме повеќе луѓе во куќа и немаме интернет, кој ни е многу битен...
Важно е да напоменам дека немаме покриеност од телекабел, локалната кабелска тв инфел и опциите ни се само вип и телеком кои нудат договори на 24 месеци, а ние сме тука само 3 месеци
помош? :/[DOUBLEPOST=1529611920][/DOUBLEPOST]
High-Quality-Heavy-Duty-Key-Safe-Box-Storage-Organizer-With-4-Digital-Combination-Lock-Password-Unlock.jpg_640x640q90.jpg

Во Скопје негде има вакви мали сефчиња за клучеви?
да видиш на алиекспрес или на некои слични сајтови? да си провериш во некои големи железари?

Последно уредено:
Порано нудеа без обврски само на повисока претплата или умре тоа?

Ти останува да купиш 3G стик и да активираш месечни интернет пакети.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

дечки живеам моментално во љубаништа, кое е село близу границата со албанија и е оддалечено од охрид 30 километри.
Живееме повеќе луѓе во куќа и немаме интернет, кој ни е многу битен...
Важно е да напоменам дека немаме покриеност од телекабел, локалната кабелска тв инфел и опциите ни се само вип и телеком кои нудат договори на 24 месеци, а ние сме тука само 3 месеци
помош? :/[DOUBLEPOST=1529611920][/DOUBLEPOST]
да видиш на алиекспрес или на некои слични сајтови? да си провериш во некои големи железари?
Крајна варијанта купување втора картичка од лајка и сите по 5 гига интернет за 250 денари и хотспот за лаптоп.
Не велам дека е добра ама е сепак варијанта

Дечки кај можам да најдам од оние смешните дипломи, пример диплома за плавуша , за пејач , и слично?

Дечки кај можам да најдам од оние смешните дипломи, пример диплома за плавуша , за пејач , и слично?
пробај на Фон само биди подготвен дека може да го бараат лицето да се појави лично барем на предавање на дипломата

*извинете за оффтопик

Порано нудеа без обврски само на повисока претплата или умре тоа?

Ти останува да купиш 3G стик и да активираш месечни интернет пакети.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Кои се тие 3g стикови?

Дали некој знае каде можам да најдам вакво нешто:
https://ssli.ebayimg.com/images/g/5YwAAOSwxzlahRxU/s-l640.jpg

Се работи за "пена", на англиски се вика "kaizen foam", нешто слично е на стиродур само што многу полесно се сече и е помека. Се користи во сите куфери за музичка опрема и баш заради тоа ми треба. Стварно немам идеја каде би побарал, по продавнициве за музички инструменти нема.. Ако некој има инфо нека ме контактира. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom