Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Екстерен ХДД на старо да продава некој, сте начекале? Било кој капацитет, не ми се даваат толку пари за нешто што кратко ќе го користам.

собрание цигари у скопје кај има?

Екстерен ХДД на старо да продава некој, сте начекале? Било кој капацитет, не ми се даваат толку пари за нешто што кратко ќе го користам.
kolku kratko? mozam da ti pozajmam da zavrsis rabota pa ke mi go vratis :)

kolku kratko? mozam da ti pozajmam da zavrsis rabota pa ke mi go vratis :)
Не, за тоа имам и јас, ќе ми треба за користење :)) фала инаку на понудата, ценам многу.

На Али има за 15-20 евра со помал капацитет. Подобро отколку половен за исти пари.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

најди на старо ефтин хард диск за лаптоп 2.5" и купи си кутија за надворешен диск за 300ден.

Hiya,
Не знам дали е за тука ова прашање, ама постои ли во Скопје пекара што произведува безглутенски производи ?

Здраво на сите!
Ме интерсира дали може да се извади Уверение за слободна брачна состојба без наведување за кого/ја ќе се жени/мажи? И не ми е јасно зошто да се бараат тие инфо ? Јас барам за мене дека сум free може не ми е потребно за склучување брак ?

Или пак како да се извади потврда дека јас сум слободен/на.

Ве молам за совети ?

Здраво на сите!
Ме интерсира дали може да се извади Уверение за слободна брачна состојба без наведување за кого/ја ќе се жени/мажи? И не ми е јасно зошто да се бараат тие инфо ? Јас барам за мене дека сум free може не ми е потребно за склучување брак ?

Или пак како да се извади потврда дека јас сум слободен/на.

Ве молам за совети ?
Дај уште во некоја тема прашај

Извини но форумот е за тоа! Ако ти смета скорл !!
Форумот е за прашања, не е за спам. Во иднина побарај тема за ова прашање (на пример темата за правна помош), не е ова Quora па ќе објаснуваме на кој што му текне и тоа на 10 различни места.

Каде кај нас може да најдам ваква како камуфлажна мрежа да продаваат на метар должен, и да биде еднобојна?

%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B01.jpg

%D1%81%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B02.jpg

Da preporaca nekoj dobar majstor za led televizori??

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk 2

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom