Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Kај може во Македонија да најдам ваков дихт за дрво , продавница или било каде?
n6thyx.jpg
Увозник за Метабо е http://www.makweld.com.mk/

Дали некој знае каде може да најдам ученички (средношколски) книшки. Значи прашав во секоја книжара и сите ми велеат да прашам во Просветно Дело, бев и таму немаат.

Дали некој знае каде можам да најдам балони со свеќи кои летаат?

20PCS-Sky-Lanterns-Chinese-Paper-Sky-Candle-Fire-Balloons-for-Wedding-Anniversary-Party-Valentine-8colors-lot.jpg

Некој да знае или има искуство со некоја вила на планина за изнајмување што по оддалечена од цивилизација? и нормално со сите услови греење, вода вц и сл..
Однапред Благодарам

396566949_236.jpg

ми треба батерија како што е втората на сликата... 27А 12V :..

мала батерија 12 волти - каде може да се најде вакво нешто?

Здраво
Групер каде имаат свое претставништво и колку се движат купоните од таму ( конкретно ми треба купон за спортска опрема ).
Благодарам однапред.

Здраво
Групер каде имаат свое претставништво и колку се движат купоните од таму ( конкретно ми треба купон за спортска опрема ).
Благодарам однапред.
Grouper.mk? Како што знам само од сајтот може да се купи купон, за посигурно прашај ги на фб.

Здраво
Благодарам однапред.
Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1477173387][/DOUBLEPOST]
Некој да знае или има искуство со некоја вила на планина за изнајмување што по оддалечена од цивилизација? и нормално со сите услови греење, вода вц и сл..
Однапред Благодарам
Имаш некоја конкретна локација на ум ? Вакви отсечени има еден куп сакаш на кожув , Голак и слични.

Grouper.mk? Како што знам само од сајтот може да се купи купон, за посигурно прашај ги на фб.
Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.
Знаете ли колку би бил тој купон отприлика ? Конкретно ми треба за летна облека.[DOUBLEPOST=1477238073][/DOUBLEPOST]
Каде можам да најдам квалитетен чадор во Скопје?
Од Веро Џамбо имам купено (мал) и баш сум задоволен. Има и поголеми во зависност од тоа каков ти треба.

Знаете ли колку би бил тој купон отприлика ? Конкретно ми треба за летна облека.[DOUBLEPOST=1477238073][/DOUBLEPOST]
Од Веро Џамбо имам купено (мал) и баш сум задоволен. Има и поголеми во зависност од тоа каков ти треба.
Незнам дали знаеш како функционираат, значи отвори на нивниот вебсајт и можеш да ги погледнеш сите актуелни попусти што ги имаат (надвор од тие немаат понуди), кај сите е дадено цена, и објаснување како можеш да го искористиш.

Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1477173387][/DOUBLEPOST]
Имаш некоја конкретна локација на ум ? Вакви отсечени има еден куп сакаш на кожув , Голак и слични.
Немам конкретно, ама за сега одложив одење...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom