Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Бул. Св. Кирил и Методиј бр.20 Објектот на Кроација незивотно осигурување , доколку некој знае да ми објасни каде е ќе бидам многу благодарна

Стаклар во центар кој по мерка ке ми изработи стакло за рамка од слика???

Бул. Св. Кирил и Методиј бр.20 Објектот на Кроација незивотно осигурување , доколку некој знае да ми објасни каде е ќе бидам многу благодарна
Булеварот кај Рамстор Мол, пред него имаш нели катна гаража (Кирил и Методиј мислам се викаше), спроти катната е дирекцијата на Макпетрол, па до неа имаш улица и друга зграда, во таа другата е кроациа, мислам на втор е неживотно, доле ќе прашаш ќе те упатат.
d0e472cc8df72028a467d0421b780f21.jpg

Еве сликовито, под Аутомакедонија знакот ти е влезот.

Булеварот кај Рамстор Мол, пред него имаш нели катна гаража (Кирил и Методиј мислам се викаше), спроти катната е дирекцијата на Макпетрол, па до неа имаш улица и друга зграда, во таа другата е кроациа, мислам на втор е неживотно, доле ќе прашаш ќе те упатат.
d0e472cc8df72028a467d0421b780f21.jpg

Еве сликовито, под Аутомакедонија знакот ти е влезот.
Ti blagodaram

Каде да најдам слушалки за мобилен ? ама знаете оние шо се со гумичка за побрзо оглувување, а да бидат евтини и добри со оглед на тоа дека нема да се расипат во период од 3 до 6 месеци.

Каде да најдам слушалки за мобилен ? ама знаете оние шо се со гумичка за побрзо оглувување, а да бидат евтини и добри со оглед на тоа дека нема да се расипат во период од 3 до 6 месеци.
:confused::D

Иначе како некој што активно слуша музика и користи слушалки секојдневно, можам да ти кажам дека не постојат такви слушалки. Имам купено најразлични слушалки, како од продавница, така и од пазар, и можам да кажам дека ако често ги користиш, брзо ќе се расипат, од проста причина што тоа кабелчето со жичките во него потенки од конец е пренежно и претенко. Можеби подолго ќе траат ако купиш слушалки од T-Mobile или Vip соодветни за твојот телефон, но и тоа не е правило дека ќе траат подолго од месец - два. Иначе јас си купив сега слушалки за компјутер и такви си користам еве веќе два месеци. Единствена маана им е што ти ги прегреваат ушите при подолго слушање.

Во hi.com.mk имаш асални слушалки

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Така сега јас ...
Барам некој што знае да поправа матични, но пред тоа да се види што проблем имат, зборам за матична плоча за ком, произведени се 2007/8 година.

Помош?

Ми треба германска униформа од WW2 за снимање на сцена за кратко видео. Каде можам да најдам. Во Штип нема никаде, нема во театар. Скопјани нешто? Ако некој поседува или знае каде може да се најде, на реверс од институција пишете ве молам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom