Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Zdravo, kade moze vo Skopje, da najdam filc vo razni boi za pravenje quiet books?

Акустична гитара? И отприлика колку им се движат цените?

Дечки подолго време барам музичка кутија. Проверив на многу места нема никаде, доколку знаете каде има ве молам споделете ... благодарам:)

Освен во ДоРеМи можеш да разгледаш и тука, тука или да видиш по огласите на Реклама5 и Пазар 3 стари гитари.
:)

Фала ви многу. Тука има премногу избор, а јас баш не се разбирам во гитари. Планирам сега да почнам. Доколку некој се разбира нека ми пише пп, или пак доколку има тема за гитари ако може линк.[DOUBLEPOST=1478342076][/DOUBLEPOST]

Освен во ДоРеМи можеш да разгледаш и тука, тука или да видиш по огласите на Реклама5 и Пазар 3 стари гитари.
:)

Фала ви многу. Тука има премногу избор, а јас баш не се разбирам во гитари. Планирам сега да почнам. Доколку некој се разбира нека ми пише пп, или пак доколку има тема за гитари ако може линк.

Фала ви многу. Тука има премногу избор, а јас баш не се разбирам во гитари. Планирам сега да почнам. Доколку некој се разбира нека ми пише пп, или пак доколку има тема за гитари ако може линк.[DOUBLEPOST=1478342076][/DOUBLEPOST]

Фала ви многу. Тука има премногу избор, а јас баш не се разбирам во гитари. Планирам сега да почнам. Доколку некој се разбира нека ми пише пп, или пак доколку има тема за гитари ако може линк.

http://forum.kajgana.com/threads/Гитара-почетник.23047/

Солиден буџет дифузер за есенцијални масла?

Ако си во скопје ?! На Бисер (аеродром ) го има цвеќара и иште едното како уметничка суверница имаше музичка кутија разни големини и модели тогаш имаше ,а сега не знам ? И музички кутии најчесто ги има по цвеќарници и по некои дребулии и кутии и сл. Таквите места ќе бараш.

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom