- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 2.795
- Поени од реакции
- 6.209
- Локација
- јужно од бурегџилницата на аголот
Увозник за Метабо е http://www.makweld.com.mk/Kај може во Македонија да најдам ваков дихт за дрво , продавница или било каде?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Увозник за Метабо е http://www.makweld.com.mk/Kај може во Македонија да најдам ваков дихт за дрво , продавница или било каде?![]()
Мазохем да пробаш ?
Дали некој знае каде можам да најдам балони со свеќи кои летаат?
![]()
Grouper.mk? Како што знам само од сајтот може да се купи купон, за посигурно прашај ги на фб.Здраво
Групер каде имаат свое претставништво и колку се движат купоните од таму ( конкретно ми треба купон за спортска опрема ).
Благодарам однапред.
Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1477173387][/DOUBLEPOST]Здраво
Групер каде имаат свое претставништво и колку се движат купоните од таму ( конкретно ми треба купон за спортска опрема ).
Благодарам однапред.
Имаш некоја конкретна локација на ум ? Вакви отсечени има еден куп сакаш на кожув , Голак и слични.Некој да знае или има искуство со некоја вила на планина за изнајмување што по оддалечена од цивилизација? и нормално со сите услови греење, вода вц и сл..
Однапред Благодарам
Grouper.mk? Како што знам само од сајтот може да се купи купон, за посигурно прашај ги на фб.
Знаете ли колку би бил тој купон отприлика ? Конкретно ми треба за летна облека.[DOUBLEPOST=1477238073][/DOUBLEPOST]Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.
Од Веро Џамбо имам купено (мал) и баш сум задоволен. Има и поголеми во зависност од тоа каков ти треба.Каде можам да најдам квалитетен чадор во Скопје?
Незнам дали знаеш како функционираат, значи отвори на нивниот вебсајт и можеш да ги погледнеш сите актуелни попусти што ги имаат (надвор од тие немаат понуди), кај сите е дадено цена, и објаснување како можеш да го искористиш.Знаете ли колку би бил тој купон отприлика ? Конкретно ми треба за летна облека.[DOUBLEPOST=1477238073][/DOUBLEPOST]
Од Веро Џамбо имам купено (мал) и баш сум задоволен. Има и поголеми во зависност од тоа каков ти треба.
Немам конкретно, ама за сега одложив одење...Го купуваш купонот добиваш код или го печатиш истиот го покажуваш при плаќање и тоа е тоа.[DOUBLEPOST=1477173387][/DOUBLEPOST]
Имаш некоја конкретна локација на ум ? Вакви отсечени има еден куп сакаш на кожув , Голак и слични.