Нема, го затворија одамна.Вo зеленaтa згрaдa. Кaј среднoтo Бoрис.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема, го затворија одамна.Вo зеленaтa згрaдa. Кaј среднoтo Бoрис.
У Порта Влае доле, на почеток коа доаѓаш од Карпош, гледа накај Партизанска.Спрееви камо? Сакаме графити да праиме да се заебааме со другари![]()
На пластичарската улица. Цените мислам дека се од 400-500 денари по столче па нагоре, а маса зависи каква ќе си земеш. Има повеќе продавници, прошетај по улицата ќе најдеш сигурно нешто што ти одговара.Каде може да најдам од оние летните маси пластични со столчиња по така по пристапна цена.. ?Не сум гледала одамна и не знам и всушност колку чинат.
Фала. ^^
Vo sekoja prodavnica za boi i lakovi, a takvi gi ima skoro vo sekoe maalo...Спрееви камо? Сакаме графити да праиме да се заебааме со другари![]()
во фризерските салони се скапи јас купи 650 денВo зеленaтa згрaдa. Кaј среднoтo Бoрис.
sharambaram, фaрби, шaмпoни и oстaнaти рaбoти нa Кене, мoже дa нaјдеш вo фризерските сaлoни кoи штo сoрaбoтувaaт сo oвa фирмa.
1200 denдали знае некој која е цената на слика портрет со молив кај оние во рамстор што се цртачи или па има некој друг контакт![]()
На зелен пазар има колку сакаш и на бит-пазарКаде да најдам машки ташни за преку рамо оние педерки што ги викаат по нормална цена, ама не од ониe со nike, adidas натпис?
Во продавница Office + кај капитол или сити молГи има негде по Скопје?
![]()
Сигурно ли има исти вакви имаш видено? Оти гледам на веб страната немаат. Да не ми биде џабе патот оти не сум од скВо продавница Office + кај капитол или сити мол
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Па ако имаш роднина во скопје и замоли го да види дали имаат пошо одамна не сум бил во office plus и белки сигурно имаат таму има све нема што нема.Сигурно ли има исти вакви имаш видено? Оти гледам на веб страната немаат. Да не ми биде џабе патот оти не сум од ск![]()