Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Спрееви камо? Сакаме графити да праиме да се заебааме со другари :D
У Порта Влае доле, на почеток коа доаѓаш од Карпош, гледа накај Партизанска.
Само не ми се пожалувај дека доаѓаш од другиот крај, ко на пример Ново Лисиче.
Тоа требаше порано да го кажеш.

Каде може да најдам од оние летните маси пластични со столчиња по така по пристапна цена.. ?Не сум гледала одамна и не знам и всушност колку чинат.
Фала. ^^

Каде може да најдам од оние летните маси пластични со столчиња по така по пристапна цена.. ?Не сум гледала одамна и не знам и всушност колку чинат.
Фала. ^^
На пластичарската улица. Цените мислам дека се од 400-500 денари по столче па нагоре, а маса зависи каква ќе си земеш. Има повеќе продавници, прошетај по улицата ќе најдеш сигурно нешто што ти одговара.

Вo зеленaтa згрaдa. Кaј среднoтo Бoрис.

sharambaram, фaрби, шaмпoни и oстaнaти рaбoти нa Кене, мoже дa нaјдеш вo фризерските сaлoни кoи штo сoрaбoтувaaт сo oвa фирмa.
во фризерските салони се скапи јас купи 650 ден

Каде да најдам машки ташни за преку рамо оние педерки што ги викаат по нормална цена, ама не од ониe со nike, adidas натпис?

дали знае некој која е цената на слика портрет со молив кај оние во рамстор што се цртачи или па има некој друг контакт :)

Каде да најдам машки ташни за преку рамо оние педерки што ги викаат по нормална цена, ама не од ониe со nike, adidas натпис?
На зелен пазар има колку сакаш и на бит-пазар

Sent from my iPad Air 2 using Tapatalk

Ги има негде по Скопје?
Sakura-Pigma-Micron-6-Nib-Sizes-and-Lines-1-2.jpg

Во продавница Office + кај капитол или сити мол

Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
Сигурно ли има исти вакви имаш видено? Оти гледам на веб страната немаат. Да не ми биде џабе патот оти не сум од ск :D

Сигурно ли има исти вакви имаш видено? Оти гледам на веб страната немаат. Да не ми биде џабе патот оти не сум од ск :D
Па ако имаш роднина во скопје и замоли го да види дали имаат пошо одамна не сум бил во office plus и белки сигурно имаат таму има све нема што нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom