Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Има вакви и тука гледам по огласиве ,но еко кожа се,не се чиста. Инаку интересни се нема збор.
Провери во Дуки и дасо... таму има добар избор... имам таква ташна 3 години нема гребнатинка..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Каде се наоѓа некој свадбен ресторан у Белимбегово(Илинден) кај My Market изгледа се вика Македонска куќа,така нешто?

Каде можам да најдам низ градов убави мали кожни торбички за на рамо. Да собира мобилен и паричник,можеби плус некоја ситница :)
Види и во Мона во ГТЦ, имаат убави и квалитетни кожни торбички таму (и машки и женски).

Отворив тема али никој не ми пиша така да морам тука :D Дали некој знае каде можам да најдам цигарилоси со арома (ванила чоколадо...) видов на бенизнска али продаваат на парче и тоа 55 денари а цело кутивче од Грчка за 100 денари со 5 комада!

Mislam deka me slikaa na pivolend ali neznam od kade bea :D proveriv na kadevecer i na stranata na pivolend na fb, nema.
Koj drug slikase, znae nekoj?

Барам девојка со трактор,заинтерисираните девојки нека ми пратат слика од тракторот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Барам девојка со трактор,заинтерисираните девојки нека ми пратат слика од тракторот

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Ногу си евтин, тражи со BMW

мала шала [emoji23][emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

743b43796404553332ff977d62c127fe.jpg
овој пијалок.. Никаде го нема, ендемски вид стана... По бензински го имаше порано и у веро, сеа никаде го немам видено..

743b43796404553332ff977d62c127fe.jpg
овој пијалок.. Никаде го нема, ендемски вид стана... По бензински го имаше порано и у веро, сеа никаде го немам видено..
Ако си случајно од Битола во Св.Тома маркетот го има.

Каде можам да испечатам А3 формар во боја (Скопје)

Кај универзална сала одма до поштата има фотокопир и 99% сум сигурна дека печатат и А3 во боја. Ако не ти е ептеен итно утре поминувам од таму, можам да видам, па да ти пишам.

Кај универзална сала одма до поштата има фотокопир и 99% сум сигурна дека печатат и А3 во боја. Ако не ти е ептеен итно утре поминувам од таму, можам да видам, па да ти пишам.
Ај ако ти е успат прашај зошто ми треба стрикно во боја а3 формат а и види случајно да не пишува фластифицирање...

Инаку фала ти многу :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom