Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Веро Џамбо во маркетот во фрижидерот каде што се печурките, пакуваното овошје и пакуваните салати. Цената беше околу 400 денари.
400 ден килограм? Како што разбрав свежо било 750 ден и човек кој го одгледувал го продавал на маркети :unsure:

Околу Центар,значи општина Центар,дали има некоја болница,или клиника?Оти имам упат за снимање на раката,и пишува ЈЗУ-Центар за Неврологија,Скопје-Центар,каде е тоа отприлика?Гледав на Гугл Ерт,после Веро што е после Железничка,се врти лево,и по две-три раскрсници па десно,и таму било..Може некоја помош?Од Велес сум јас,сакам директно да одам со колава таму,или да ја оставам кај Саемот,ако е безпари паркингот,па пешки да одам.

400 ден килограм? Како што разбрав свежо било 750 ден и човек кој го одгледувал го продавал на маркети :unsure:
Не ме држи за збор...но најверојатно таа е цена за пакување, колку има внатре незнам, ако одам натаму ќе проверам и ќе пишам

Околу Центар,значи општина Центар,дали има некоја болница,или клиника?Оти имам упат за снимање на раката,и пишува ЈЗУ-Центар за Неврологија,Скопје-Центар,каде е тоа отприлика?Гледав на Гугл Ерт,после Веро што е после Железничка,се врти лево,и по две-три раскрсници па десно,и таму било..Може некоја помош?Од Велес сум јас,сакам директно да одам со колава таму,или да ја оставам кај Саемот,ако е безпари паркингот,па пешки да одам.
Пешки :LOL: На клиника е ова позади кардиологија.

Тоа е Државна болница или Клинички центар. Од тоа Веро, ќе си свртиш лево, покрај Тутунски комбинат, право кај Рамстор, лево на семафори кај Нова Македонија и правец горе по Водњанска. Паркирај, ако има место, одма после Анхоч (од возачка лева страна ќе го видиш, ама паркираш десно каде што си:) ) или внатре, како сакаш.

Околу Клинички опасно е да се паркира. Пајак на секоја секунда поминува :D

Е, ама му кажа каде е...
Нека бара на мапата клинички центар, вака да објаснувам лево, десно, раскрсница....
Главен влез после продавниците десно горе е кардиологија, па после неа. Кај Марана има таксисти од овие од другите градови.

Каде можам да најдам ваква торбичка скроз иста?
Factory-wholesale-prices-Drop-font-b-Leg-b-font-font-b-bag-b-font-Knight-font.jpg

Каде можам да најдам низ градов убави мали кожни торбички за на рамо. Да собира мобилен и паричник,можеби плус некоја ситница :)

Околу Клинички опасно е да се паркира. Пајак на секоја секунда поминува :D
имам паркирано горе карши школото мислам дека таму не чепкаат само треба да имаш ксмет за да најдеш слободно место

Каде можам да најдам низ градов убави мали кожни торбички за на рамо. Да собира мобилен и паричник,можеби плус некоја ситница :)
види на алиекспрес има една polo
618c7bc9cfdc20521503717bf14f7d09.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom