Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде се продаваат вреќи за спиење и по која цена се продаваат?:)

Ај ако може една услуга, во сити мол, на втори спрат, вчера бев имаше во ходникот (кај паневропа сони мислам) изложени топки за седење (или beanbag)

Прегледај го приврзокот 104687
Мислам дека немаат продавница таму туку беа само во ходникот изложени различни модели. Зедов флаер ама успат некаде го загинав. Продавачката ми кажа дека имаат бесплатна достава низ Македонија и од добар материјал беа изработени па ми паднаа во око. Не сум од скопје и не планирам да одам пак за брзо таму па ако поминува некој од таму ако може да земе едно флаерче и да сподели тука број за контакт или емаил би му бил благодарен.
Ај пак да прашам, може ќе се најде некој.

Букова шпер плоча со дебелина од 4мм, кај може да се најде (низ Скопје)?
Ако не си нашол до сега
Крономак ти се најголеми увозници на такви работи во МК. Знам сигурно дека имаа шперплоча со дебелина 3 и 4 мм во 10-тина дезени.
Ако не продаваат на мало, ке те информираат кои фирми го имаат бараниот артикал

Земјоделска аптека околу центар кај може да најдам?
Или поконретно жива сода ми треба

18102014099.jpg имам ваква бр. 3 а ми фали 4 , 5 па и 6 ако има и не знам кај може да ги најдам ??

Каде се продаваат вреќи за спиење и по која цена се продаваат?:)
Pro-Sport во ГТЦ - Соравија, цените се од 900 па нагоре. Имаше и во Џамбо(Веро), ама тенки, околу 350 денари.

распрашај се некој ако има зарибана машинка, па да ти ги даде степените, инаку не наоѓаш
фала бро , нека стои коментаров како реклама :-) ајмо кој има зарибана машинка ?? :-)

Да не знае некој каде можи да се најде механизам за жалузини внатрешниот дел што ја ротира жалузината ?!

Луѓе малце помош ако може,вакво елече каде можам да најдам низ Скопјево.Не мора да биде буквално исто тукy да ја има формата...
sledete-ja-esenskata-moda-nosete-elek5.jpg

Izvini, ne se razbiram jas mnogu vo ova megjutoa mislish na gabava kombuha od koja se pie neso ? Sto se cuva na temno i vo tegla?
Da da,toa e toa,imas pretstava koj bi imal da mi podari? :)[DOUBLEPOST=1413743386][/DOUBLEPOST]
Ај ако може една услуга, во сити мол, на втори спрат, вчера бев имаше во ходникот (кај паневропа сони мислам) изложени топки за седење (или beanbag)

Прегледај го приврзокот 104687
Мислам дека немаат продавница таму туку беа само во ходникот изложени различни модели. Зедов флаер ама успат некаде го загинав. Продавачката ми кажа дека имаат бесплатна достава низ Македонија и од добар материјал беа изработени па ми паднаа во око. Не сум од скопје и не планирам да одам пак за брзо таму па ако поминува некој од таму ако може да земе едно флаерче и да сподели тука број за контакт или емаил би му бил благодарен.

Компанијата се вика Лотус,и мислам дека може да ти ги достават каде и да си во Скопје бесплатно,а доколку не си од Скопје ваљда ке ти наплатат нешто :)
Имам тука 2 броја : 070 382 902 и 070663400
Имам 2 мејла: hello@lotuss.com.mk и hello@lotusgeneration.com
и веб-сајт: www.lotuss.com.mk

Не знаев каде да постирам за постот да ми добие најмногу прегледи (па затоа овде претпоставив дека е најдобро)
Ми треба некој да ми изработи вакво нешто
loom.jpg
Можам и сама (i guess) но немам дрво за работа.

Ако сакате поточно како се изработува, има и мал туториал на нет.

Доколку некој искрено сака да се нафати да ми го направи ова „предило“, ќе му платам (материјал и изработка) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom