Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
балетанки оние што ги носат балерините? сегде прашав, никаде нема :([DOUBLEPOST=1404219476][/DOUBLEPOST]
Каде најефтино можам да испринтам нешто на маица? се работи за лого на предната страна од маицата, што би зафаќало некаде 70% од предниот дел.
во Скопје, големина А4 со нивна маица секаде е околу 600мкд, со твоја 400-450.. ако ти е само за една маичка исто ти се фаќа каде ќе ја правиш, за поевтино немам слушнато.. :/ :)

има еден дечко од аеродром кој со негова маица, и принт од една/две бои е 450 до 500

Каде може да најдам ваква маса/ кревет за масажа? Или ако познавате некој да изработува.. element-table.jpg

Нека биди и поедноставна не е проблем то, битно да се расклопува.

Колку чинат автобуски карти до Белград, нешо најевтина варијанта?

Што значи тоа к до бројката, на пример 1к, 75к, ... ?

Каде можам да ги најдам легендарните реклами:
Виктор побрзај-со желката
Фиат стило-к15
Ламбе скокај

Некој бутик или продавница за големи броеви облека XXL и повеќе. Конкретно ми требаат шорцеви, но да не се како за дедо ми :)

Некој бутик или продавница за големи броеви облека XXL и повеќе. Конкретно ми требаат шорцеви, но да не се како за дедо ми :)
Во Гуливер, доле во ГТЦ спроти Шекерзада:)

Дали во Македонија можам да ги најдам World of Warcraft книгите на македонски?

Дали во Македонија можам да ги најдам World of Warcraft книгите на македонски?
Не. Еден другар мој цела Македонија ја преврте и не ги најде, за на крај еден другар од Америка му ги донесе.

балетанки оние што ги носат балерините? сегде прашав, никаде нема :([DOUBLEPOST=1404219476][/DOUBLEPOST]
во Скопје, големина А4 со нивна маица секаде е околу 600мкд, со твоја 400-450.. ако ти е само за една маичка исто ти се фаќа каде ќе ја правиш, за поевтино немам слушнато.. :/ :)

Балетанки за балерини има во Енџимел.[DOUBLEPOST=1404292996][/DOUBLEPOST]
Каде може да најдам ваква маса/ кревет за масажа? Или ако познавате некој да изработува.. Прегледај го приврзокот 96695

Нека биди и поедноставна не е проблем то, битно да се расклопува.

Масажен кревет нуди Мигун. Исто ваков производ нудат и Брако (Велес).

Претпоставувам по нарачка може да ти изработат Шпенди (Тетово).

Последно уредено:
Видов пост, за реклами праша некој и се сетив да прашам дали некој може да ми помогне да ја најдам рекламата "више не знам кај да се обратам више пукнав"? :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom