Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да купам патики за трчање ама да разгледам на интернет оти не сум од Скопје..линк некаде на интернет

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 5020X using Tapatalk

Се вртат едни исти модели на патики во сите продавници. Спорт вижн имаат и доста опремен аутлет кај борис салата

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Каде можам да најдам бродарици (прилично ефтини), не поскапи од 2000 денари, освен во Сити Мол ?

Ласер на батерии? Оние обичните, порано што ги имаше на секоја тезга..
800443178959C.jpg

До колку саат работи во Скопје поштата кај железничка за земање пратки?

здраво, прашањево не ми изгледа ко за тука ама не најдов др. тема.. на пмф коонечно има смер астрономија и астрофизика, нешто што отсекогаш го сакав. ми треба мислење, каде работа со ова кај нас? поздрав и фала :)))

здраво, прашањево не ми изгледа ко за тука ама не најдов др. тема.. на пмф коонечно има смер астрономија и астрофизика, нешто што отсекогаш го сакав. ми треба мислење, каде работа со ова кај нас? поздрав и фала :)))
таксиста обично.. али можи и во сендвичара некоја... некои и до келнери успеваат :coffee:

Знае некој од вас кеде може во Скопје да се купат беретки? Благодарам однапред.

20006_0.jpg

народе, ми требаат малечки (македонски) знаменца како тие што ги ставаат на мини-крофните што ги продаваат на плоштад, изгледаат како на чепкалка за заби... Да не знае некој каде може да најдам?
Фала.

народе, ми требаат малечки (македонски) знаменца како тие што ги ставаат на мини-крофните што ги продаваат на плоштад, изгледаат како на чепкалка за заби... Да не знае некој каде може да најдам?
Фала.

Такви ќе треба да си ги нарачаш да ти ги изработат. Во Унипрес печатат и изработуваат секакви знамиња, можеби може да ти помогнат.

Каде најефтино можам да испринтам нешто на маица? се работи за лого на предната страна од маицата, што би зафаќало некаде 70% од предниот дел.

Женски чанти со One direction, денес видов во чаршијата во Скопје ама не зедов. Дали некој знае по која цена се?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom