Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки,незнам колку можете да ми помогнете,ама арам една тема на форумов,нешто беше у стил бевезни прашања а еден дечко на сите некако наоѓаше одгоор. :)
Ако ми помогне некој,многу ќе сум му благодарен :)

Добри летни црвени патики? Спринфилд има добри ама нема број за мене.Ми требаат за летово некои убави платнени.

Дали работи вестерн унион во недела? и ако да од колку до колку часот?

Добри летни црвени патики? Спринфилд има добри ама нема број за мене.Ми требаат за летово некои убави платнени.

Јас пред некое време гледав во Вајкики и во пул&бер...ваљда има уште ;)

pepper spray кај можам да најдам?

Во Пума во Сити Мол провери. Црвено со сиво се, многу се добри :)

Има добар избор во Sport Vision [ГТЦ] и Sport Vision [City Mall]. Има супер избор на летни патики. Мислам дека видов и црвени.[DOUBLEPOST=1403519750][/DOUBLEPOST]

Dremel алат има во Конрад Електрик, ама треба да го порачаш и да почекаш неколку недели.[DOUBLEPOST=1403520022][/DOUBLEPOST]
pepper spray кај можам да најдам?

Спреј за самоодбрана имаш во Микеи. Имаат продавница и во центар http://zk.mk/mikei-internacional-prodavnica?choice=bB

Последно уредено:
  • Ми се допаѓа
Reactions: S.L
Каде мозам во Скопје да најдам убави стреч машки маици по кимоно?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom