Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
каде може да најдам од оние лежалкине што се врзуваат на две дрва да речеме , плетени од конец. знаете најверојатно за какви викам а незнам како се викаат и како поинаку дасе изразам?
Ги има 2 типа, и двата ги има во Џамбо
Едниот е со дрво на краевите за да ја држи раширена лежалката, а другата е без, па кога сакаш да седнеш/легнеш, мора многу да пазиш што правиш за да не се најдеш на земја. Иако оваа втората е за мене поудобна
Еве слики, на првата е СО дрво
20-neodolivo-udobni-lezalki-01.jpg

20-neodolivo-udobni-lezalki-02.jpg

Ги има 2 типа, и двата ги има во Џамбо
Едниот е со дрво на краевите за да ја држи раширена лежалката, а другата е без, па кога сакаш да седнеш/легнеш, мора многу да пазиш што правиш за да не се најдеш на земја. Иако оваа втората е за мене поудобна
Еве слики, на првата е СО дрво

Мислев точно на првата.Колку пари се ако знаеш немора точно, онака од око,одприлика ако знаеш?

Мислев точно на првата.Колку пари се ако знаеш немора точно, онака од око,одприлика ако знаеш?
Не загледав цена, пошто имам, само онака приметив дека ги има на лагер.
Но не би требало да е повеќе од 1000 ден

Вака сеа , најверојатно го прашал некој веќе ова ама немам живци да одам по страните и да да барам цел ден па затоа ке се обидам јас :
Каде може да се најде во Скопје или во Тетово место каде што можам да купам маици од рок/метал бендови , или пак немора на готово ми одговара и по нарачка ако ги прават ,така би било уште поубаво . Фала ви однапред стварно ми е итно

каде може да најдам од оние лежалкине што се врзуваат на две дрва да речеме , плетени од конец. знаете најверојатно за какви викам а незнам како се викаат и како поинаку дасе изразам?

Такви лежалки има во Џамбо во Веро-Центар и не се скапи.[DOUBLEPOST=1404806058][/DOUBLEPOST]
етерични масла?

Можеби ова ќе ти помогне. На Златна Книга има категорија етерични масла.[DOUBLEPOST=1404806203][/DOUBLEPOST]
билна аптека :)

катанци оние сиви за мост на љубовта? и каде гравираат од истите и колку отприлика се цените во ск? :D

Секакви катанци има во Клучар Гравер Баже.

Последно уредено:
Вака сеа , најверојатно го прашал некој веќе ова ама немам живци да одам по страните и да да барам цел ден па затоа ке се обидам јас :
Каде може да се најде во Скопје или во Тетово место каде што можам да купам маици од рок/метал бендови , или пак немора на готово ми одговара и по нарачка ако ги прават ,така би било уште поубаво . Фала ви однапред стварно ми е итно
71lrO6J2C6L._UL1500_.jpg

mens-amplified-vintage-metallica-skull-t-shirt.jpg
31TMxkchPIL.jpg
quenAM.jpg

Нешто вакво стварно би завршило работа

71lrO6J2C6L._UL1500_.jpg

31TMxkchPIL.jpg
quenAM.jpg

во аеродром има еден дечко кој прави, и не ми е скап на мене, за една боја му е 450 ден, а за 2,3,4 ............ не знам, али не е голема разликата ..........верувам

Врска немам каде треба да го постирам ова прашање, ако треба администраторите нека ме исправат :)

Ми треба место за 2 месеци во Скопје каде што ќе може спокојно да се работи на лаптоп, да има интернет и да биде ладничко, може да биде некој кафич на кој нема да му смета да имаат еден гостин цел ден со едно кафе или некоја библиотека или нешто слично.

Ако има некој некоја сериозна идеја нека пише!! Фала ви :)

Врска немам каде треба да го постирам ова прашање, ако треба администраторите нека ме исправат :)

Ми треба место за 2 месеци во Скопје каде што ќе може спокојно да се работи на лаптоп, да има интернет и да биде ладничко, може да биде некој кафич на кој нема да му смета да имаат еден гостин цел ден со едно кафе или некоја библиотека или нешто слично.

Такво место во цената која си ја навел многу тешко. Може библиотекана во трговски горе што е да помогне до некаде бар е за нијанса посвежа од надворешните температури нема да исм сметаш и со кафе од дома да си дојден :-) . Ама не очекувај дека ќе биде неџнам 15 степени и по долги ќе шеташ, некогаш може и иста температура како надвор да ти биде.

71lrO6J2C6L._UL1500_.jpg

31TMxkchPIL.jpg
quenAM.jpg

Имаш во лептокарија продавница за металци/рокери , не знам како се викаше, ама знам дека лесно ќе ја најдеш, пошо гледа накај партизанска и е не многу далеку од автобуската. Само цепај право и ќе здогледуваш продавнички во зградите, е после неколку е таа.

Здраво другари и другарки. Каде можам да најдам ситно сечен сунѓер по Скопјево ?

Такво место во цената која си ја навел многу тешко. Може библиотекана во трговски горе што е да помогне до некаде бар е за нијанса посвежа од надворешните температури нема да исм сметаш и со кафе од дома да си дојден :) . Ама не очекувај дека ќе биде неџнам 15 степени и по долги ќе шеташ, некогаш може и иста температура како надвор да ти биде.

Фала ти! Мислам на надворешни температури од 37 степени таму тешко се издржува... А би можело да биде и некаде каде што си има регуларна цена, повисока и од едно кафе на ден :), да си резервираш например место за цел месец, само не знам дали воопшто постојат такви места во Македонија?

билна аптека :)

катанци оние сиви за мост на љубовта? и каде гравираат од истите и колку отприлика се цените во ск? :D

Секакви катанци има во Клучар Гравер Баже.

На GetLokal.mk има листа со места погодни за работа. Ѕирни ја.

Асална рубикова коцка? Не детска играчка.

Дечки каде има низ Скопје подобри а поефтини ранци за лаптоп (17")? Ги гледав оние Swissgear на aliexpress али ми треба итно неможам да чекам 2 месеци за достава.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom