Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
и мене ме интересираше некој да сподели искуства со купување од али експрес
Јас досега сум нарачал 4 пати, и ми дојдоа за околу 25-28 дена, значи имам позитивно искуство.

http://www.mbinc.com.mk/ исконтактирај ги, мислам дека може да ти пратат по Карго или Глопко.
Ај кажи ми ова што го зборевте е нешто што помага во борба со веке појавена влага, или е за спречување на истата. Ми треба за двете (прво да ја одкорениме, па после и да ставиме да не се појавува пак). За пренос од куманово до скопје ми е најмал проблем, и нормално дали си имал искуство со ова и дали вреди да се зима.
Имаат само во вреќи од 25кг, а мене ми требаат 4-5. Така да ако има неколку заинтересирани, да поделиме. Околу 2000 денари е вреќата.

Имаат само во вреќи од 25кг, а мене ми требаат 4-5. Така да ако има неколку заинтересирани, да поделиме. Околу 2000 денари е вреќата.

Мене околу 2-3 килограми би ми завршиле работа...но мислам дека беше поевтина вреќата...околу 1500-1700 ако добро ме служи памтењето.[DOUBLEPOST=1397549841][/DOUBLEPOST]и нормално кога ќе се препакува мора да биде херметички затворено пошто брзо ќе се засити од атмосверската влага

Мене околу 2-3 килограми би ми завршиле работа...но мислам дека беше поевтина вреќата...околу 1500-1700 ако добро ме служи памтењето.[DOUBLEPOST=1397549841][/DOUBLEPOST]и нормално кога ќе се препакува мора да биде херметички затворено пошто брзо ќе се засити од атмосверската влага
1690 се поефтините ама немаат во моментов, 1960 се тие што ги имаат на лагер.

Каде можам да најдам
sleep-mask.jpg
вакво нешто(маска за спиење) ? Фала ви :icon_mrgr: однапред

Каде можам да најдам
sleep-mask.jpg
вакво нешто(маска за спиење) ? Фала ви :icon_mrgr: однапред
Имаш и маска за сите сетила не само за вид и слух. Пробај со
Valium_10mg_by_Roche_x_1_strip1__47738_zoom.jpg
достапно во сите аптеки низ Македонија :)

Ај помош
Ми треба контакт од фотокопирница што била лоцирана спроти Педагошки во Скопје. Била доста евтина.
Знае некој име на фирма ( или телефон ) да ја најдеме на интернет ?

Да не знае некој каде можам да најдам класичен брич? Не барам било каков, знам дека има на пазарче. Барам нешто поотмено во стилот на Edwin Jagger, Muhle, Merkur и слично. Постојат ли берберски продавници во Скопје?

Слика:

edwin-jagger-de86__24577_zoom.jpg
Можеш да нарачаш директно од Англија http://www.gentlemans-shop.com/Double_Edge_Safety_Razors.html за недела дена ќе го имаш, а цената ќе ти биде намалена за износот на данокот директно (од објавената)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom