Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За гас маска незнам, ама вакви одела што се како работнички знам дека порано имаше во онаа продавницана на Бит Пазар до Стружанка што е.... побарај тамуЗнае некој дали се продава некаде во Скопје жолто одело и гас маска како што носеа Волтер и Џеси?
![]()
Мегафони има во Конрад Електрик, ама мислам дека чекаш неколку недели додека стигнат, најчесто ги немаат на лагер нивните производи. Инаку еве некои модели:Некој да не знае каде може да се купи мегафон, може и на старо, ако е сочуван и функционален?![]()
Знае некој дали се продава некаде во Скопје жолто одело и гас маска како што носеа Волтер и Џеси?
![]()
http://tinypic.com Не ти треба ни акаунт ни нишоДа не знај некој страна за apload на слики,видео да е бесплатна страницата...
До сега имав акаунт нa imageshack, па сега последно време било напраено само 30 дена бесплатно, па ми помина лимитот па сега се плаќа !![]()
Во ГТЦ има продавница што имаат Битс повеќе видови. На прв кат е од страна на ВИП и ОНЕ.Каде низ Скопјево можам да најдам?
![]()
Извини ама ова и ти прашуваш или ми кажуваш мене, не те сфатив?^- Слушалки за HTC ? Ама оригинал изгледа треба да се, со други не е убав звукотBeatsaudio, и цена отприлика ?
Во Сетек 6500 оригинал и во Дуна 6000.Каде низ Скопјево можам да најдам?
![]()
Извини ама ова и ти прашуваш или ми кажуваш мене, не те сфатив?
Мене ми треба за ајфон ама што има врска тоа?
Шутка. ГТЦ КонверсКај можам да најдам вакви да земам? Ама да не се оргинал, немам пари за оргинал
![]()