Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Каде има добар чевлар во Аеродром, Центар, Карпош?
Не добар, туку може да се каже и најдобар.... во Аеродром веднаш зад Рептил... кај трите кули што се :)

Не добар, туку може да се каже и најдобар.... во Аеродром веднаш зад Рептил... кај трите кули што се :)
Каде Бобче кај трите кули? Кај поликлиника во близина? За тие три кули ми зборуваш?

Каде Бобче кај трите кули? Кај поликлиника во близина? За тие три кули ми зборуваш?
Да во близина на поликлиниката Јане Сандански.... Рептил е во една жолто црвена зграда и на 10 метри од Рептил е кондураџијата, сместен е во едно монтажно објектче.
Додека бев во Скопје знам дека цел Аеродром одеше кај него... добар е со цените, а и одличен мајстор е :)

Kade mozam da najdam eftini a kvalitetni patiki niz gradov?
Кај Зелено Пазарче има една продавница исклучително за патики, кондури, чизми... побарај од таму, одлични се... јас купив од таму чизми и тоа не скапи и презадоволен сум.... побарај таму и за патики :)

Кај Зелено Пазарче има една продавница исклучително за патики, кондури, чизми... побарај од таму, одлични се... јас купив од таму чизми и тоа не скапи и презадоволен сум.... побарај таму и за патики :)
А кажи ми мирисаат ли лошо? Земав последни два пара од оние мат/мак стар како ли се викаат и никогаш повеќе, смрди материјалот, корне.

А кажи ми мирисаат ли лошо? Земав последни два пара од оние мат/мак стар како ли се викаат и никогаш повеќе, смрди материјалот, корне.
Јас овие ги имам некој си 2 години, ни мирисаат ни ништо, исти се како кога ги купив...... побарај таму.... има различни, одбери си некои :)

Албанско - Македонски или Албанско-Српски РЕЧНИК ? Книга, а НЕ ON-LINE!

Албанско - Македонски или Албанско-Српски РЕЧНИК ? Книга, а НЕ ON-LINE!
Да побараш во некоја книжара. Сигурно има некаде да купиш.

Дали некаде во Скопје можам да најдам вакво ланче, или пак да можат да ми го направат до четврток ако отидам утре бидејќи ми е за подарок :D... 1780619_10201249764478577_965689484_n.jpg

Nekoj da mi kaze kolku pari e avtobus Skopje-Bitola povratna i kade se ceka?
p.s. Kolku vreme se patuva?:)

@Angela5, добредојде на форумов. За секое прашање кое го имаш, пред да отвориш нова тема, провери дали има веќе отворена каде можеш да прашаш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom