da proveris dole vo ramstor ednas nosev patiki za planinarenje dobro mi gi sredi, a i ne mi zema mnoguКаде има добар чевлар во Аеродром, Центар, Карпош?
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da proveris dole vo ramstor ednas nosev patiki za planinarenje dobro mi gi sredi, a i ne mi zema mnoguКаде има добар чевлар во Аеродром, Центар, Карпош?
Не добар, туку може да се каже и најдобар.... во Аеродром веднаш зад Рептил... кај трите кули што сеКаде има добар чевлар во Аеродром, Центар, Карпош?
Каде Бобче кај трите кули? Кај поликлиника во близина? За тие три кули ми зборуваш?Не добар, туку може да се каже и најдобар.... во Аеродром веднаш зад Рептил... кај трите кули што се![]()
Да во близина на поликлиниката Јане Сандански.... Рептил е во една жолто црвена зграда и на 10 метри од Рептил е кондураџијата, сместен е во едно монтажно објектче.Каде Бобче кај трите кули? Кај поликлиника во близина? За тие три кули ми зборуваш?
Кај Зелено Пазарче има една продавница исклучително за патики, кондури, чизми... побарај од таму, одлични се... јас купив од таму чизми и тоа не скапи и презадоволен сум.... побарај таму и за патикиKade mozam da najdam eftini a kvalitetni patiki niz gradov?
А кажи ми мирисаат ли лошо? Земав последни два пара од оние мат/мак стар како ли се викаат и никогаш повеќе, смрди материјалот, корне.Кај Зелено Пазарче има една продавница исклучително за патики, кондури, чизми... побарај од таму, одлични се... јас купив од таму чизми и тоа не скапи и презадоволен сум.... побарај таму и за патики![]()
Јас овие ги имам некој си 2 години, ни мирисаат ни ништо, исти се како кога ги купив...... побарај таму.... има различни, одбери си некоиА кажи ми мирисаат ли лошо? Земав последни два пара од оние мат/мак стар како ли се викаат и никогаш повеќе, смрди материјалот, корне.
Да побараш во некоја книжара. Сигурно има некаде да купиш.Албанско - Македонски или Албанско-Српски РЕЧНИК ? Книга, а НЕ ON-LINE!
Peanut butter?