Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да не видел ваков освежувач за простории по маркетиве?

Attachments

• IMG_0483.JPG
    IMG_0483.JPG
    921,9 KB · Прегледи: 41
Знае некој дали се продава некаде во Скопје жолто одело и гас маска како што носеа Волтер и Џеси?

BreakingBadHazmat.jpeg

Знае некој дали се продава некаде во Скопје жолто одело и гас маска како што носеа Волтер и Џеси?

BreakingBadHazmat.jpeg
За гас маска незнам, ама вакви одела што се како работнички знам дека порано имаше во онаа продавницана на Бит Пазар до Стружанка што е.... побарај таму :)

Некој да не знае каде може да се купи мегафон, може и на старо, ако е сочуван и функционален? :)
Мегафони има во Конрад Електрик, ама мислам дека чекаш неколку недели додека стигнат, најчесто ги немаат на лагер нивните производи. Инаку еве некои модели:

Мегафон 1
Мегафон 2

Мегафон 3[DOUBLEPOST=1393252995][/DOUBLEPOST]

BreakingBadHazmat.jpeg

Веќе еднаш одговорив на слично прашање.

Мантил 1
Мантил 2
Мантил 3
Мантил 4

Гас маска 1
Гас маска 2
Гас Маска 3

Ракавици

Заштитни наочари

Само да ти кажам дека ваквите мантили не се воопшто ефтини.

Последно уредено:
Да не знај некој страна за apload на слики,видео да е бесплатна страницата...
До сега имав акаунт нa imageshack, па сега последно време било напраено само 30 дена бесплатно, па ми помина лимитот па сега се плаќа ! :sick:

Да не знај некој страна за apload на слики,видео да е бесплатна страницата...
До сега имав акаунт нa imageshack, па сега последно време било напраено само 30 дена бесплатно, па ми помина лимитот па сега се плаќа ! :sick:
http://tinypic.com Не ти треба ни акаунт ни нишо

^- Слушалки за HTC ? Ама оригинал изгледа треба да се, со други не е убав звукот :) Beatsaudio, и цена отприлика ?

Каде низ Скопјево можам да најдам?
157gas.jpg
Во ГТЦ има продавница што имаат Битс повеќе видови. На прв кат е од страна на ВИП и ОНЕ.

^- Слушалки за HTC ? Ама оригинал изгледа треба да се, со други не е убав звукот :) Beatsaudio, и цена отприлика ?
Извини ама ова и ти прашуваш или ми кажуваш мене, не те сфатив?
Мене ми треба за ајфон ама што има врска тоа?

Извини ама ова и ти прашуваш или ми кажуваш мене, не те сфатив?
Мене ми треба за ајфон ама што има врска тоа?

Јас прашувам, барам долго време, и ми текна сега кога го видов твојот пост :)

Кај можам да најдам вакви да земам? Ама да не се оргинал, немам пари за оргинал:D
wf-converse__all-star-ox__red__primary.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom