Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Прилично офтопик прашање, но дали може да ми кажете најбрз начин за симнување МП3-ки? Значи не зборувам Јутуб downloader или нешто слично, зборувам да е нешто како one-click download и да можам во исто време да симињам неограничен број на песни? (Освен limewire/bearshare/imesh)? Некој друг начин?

www.youtube-mp3.org

Кај се продава плексиглас??? поточно парче ми треба,од прилика А4 формат,може малце поголемо

По која цена се движат кинеските копии на iPhone 4 ( нов ), и каде да барам?

1. Кај може да најдам од онаа фолијата што се лепи на стакла, што ги праи од едната страна ко огледала и непроѕирни, а од другата страна само така затемнети и проѕирни. И како се вика барем кажете ми ако не знаете кај да најдам?

2. Центар за странски јазици во близина на воена болница?

3. Бејзбол палка?

Да не знаете кај може да најдам вакви пластични ќеси?
TBLC-XX1005864_2.jpg
sell_high_quality_vacuum_plastic_mattress_storage_bag.jpg
Баш ги видов во хипермаркетот во Рамстор пред неколку дена. Тогаш им беа ставени во кутии, сега веќе би требало да им се наредени на полици. Беа ставени скроз на крајот, кај тавите и тенџерињата.

Има ли уште AND1 продавница во Скопје? Последно што знам беше во Чаршија кај Скендербег, ама веќе нема таму. Некој да приметил некаде или да знае дали постојат уште AND1 кај нас?

Има ли уште AND1 продавница во Скопје? Последно што знам беше во Чаршија кај Скендербег, ама веќе нема таму. Некој да приметил некаде или да знае дали постојат уште AND1 кај нас?

Непостојат веќе

vo tri boseri na prizemje vo vnatresniot del, odma do 7-ca sendvicarata

ме интересира каде можам да рипам со падобран или со параглајдер во ск ? :)

Кај се продава плексиглас??? поточно парче ми треба,од прилика А4 формат,може малце поголемо

Odi vo Butel 1 trgovskiot gore kaj tie sto pisuvaat firmi ke ti isecat ili ako ti e daleku kaj bilo koj sto pisuva firmi :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom