Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Работи ли City mall денес(и се остало во него нормално)?

Има Bad Mother Fuc*er паричник некаде низ Скопје или само на ибеј можат да се најдат? :)

Каде има француски списанија во Скопје? Исто ме интересираат и книги на француски (може и користени).

Каде има француски списанија во Скопје? Исто ме интересираат и книги на француски (може и користени).

До Беко (за лични карти) има Француски културен центар....има голем избор на списанија и книги../.односно сега се ребрендирал во Француски Институт
http://www.ccfskopje.edu.mk/

Каде може да најдам некое фото студио во Скопје, близу бит пазар за да извадам некои слики, за утре ми се за запишување на факултет..???

Каде може да најдам некое фото студио во Скопје, близу бит пазар за да извадам некои слики, за утре ми се за запишување на факултет..???

Имаш кај автобуската страница од страна на 26 јули трговскиот.....до кај тие продавниците што продаваат кондури штикли за жени има едно фото студио одма до нив ке го видиш нема шанси да промашиш....;)

Каде можам да најдам полнач за лаптоп Dell Inspirion N5010 со 19.5V и 4.62A и колку би ме чинел истиот?

Дечки, знае некој каде има билна аптека во Скопје?
Онаа што е кај Кјуби осигурување е затворена поради реновирање.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom